• Újszülött
SNPE Lábát Öv (L). Testtartás Korrektor a Görbe Láb, Test, mind a Nők, mind a Férfiak. Fájdalom a Térd, Láb, Alsó részén.

SNPE Lábát Öv (L). Testtartás Korrektor a Görbe Láb, Test, mind a Nők, mind a Férfiak. Fájdalom a Térd, Láb, Alsó részén.

HUF 5400.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Szabadalmaztatott lába a biztonsági korrekció meghajolt lábátHelyes testtartás a természetes állapot, mint ahogy a fogak kiegyenesedett után, zárójelek használata.Két méretben - M Méret (Ingyenes), valamint L Méret (L vagy XL).A csomag tartalma hordozó Táska, Öv 1 (thight), Öv 2 (borjú), Belt3 (Boka), Belt4 (nyújtás).Start SNPE gyakorlatok megfelelő általános testtartás, illetve csökkenti a fájdalmat, a térd, láb, boka, illetve alacsonyabb vissza.Egy phamplet tartalmazza az SNPE gyakorlatok nézni SNPE You Tube Csatorna a tanulás többet a mozdulatot.Egyenesítsd ki a lábaidat egy esztétikus megjelenés.SNPE dolgozott több mint 300.000 betegek, mind a diákok, illetve az optimális módja, hogy javítsa a testtartás.Értékeli a testtartás, a SNPE i OS, Android alkalmazást, ellenőrizze, hogy a testtartás javul, minden hónapban.Szabadalmaztatott lába a biztonsági korrekció meghajolt lábát.Helyes testtartás a természetes állapot, mint ahogy a fogak kiegyenesedett után, zárójelek használata.Két méretben - M Méret (Ingyenes), valamint L Méret (L vagy XL).A csomag tartalma hordozó Táska, Öv 1 (thight), Öv 2 (borjú), Belt3 (Boka), Belt4 (nyújtás).Start SNPE gyakorlatok megfelelő általános testtartás, illetve csökkenti a fájdalmat, a térd, láb, boka, illetve alacsonyabb vissza.Egy phamplet tartalmazza az SNPE gyakorlatok nézni SNPE You Tube Csatorna a tanulás többet a mozdulatot.Egyenesítsd ki a lábaidat egy esztétikus megjelenés.SNPE dolgozott több mint 300.000 betegek, mind a diákok, illetve az optimális módja, hogy javítsa a testtartás.Értékeli a testtartás, a SNPE i OS, Android alkalmazást, ellenőrizze, hogy a testtartás javul, minden hónapban.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik