• Újszülött
BESPORTBLE Cserélhető Képzés Akadályokat, Agility Létra Sebesség Képzés Berendezés, Foci Képzés Agility Akadályok(Sárga)

BESPORTBLE Cserélhető Képzés Akadályokat, Agility Létra Sebesség Képzés Berendezés, Foci Képzés Agility Akadályok(Sárga)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

PP 【Erős, Gyors】Ez biztosítja a maximális teljesítmény, illetve a lábmunka bármilyen sport.A rendkívül stabil bázis tartja függőleges, még szeles kültéri körülmények között. 【Széles körű Alkalmazását】Alkalmas foci, foci, baseball, gyeplabda, atlétika, tenisz, lacrosse, gyeplabda, valamint egyéb, a sport képzés. 【Élvezze a Több Energiát Edzés】Javítja az agility hatékonyabban hosszabb képzési akadályokat.Ösztönzi a sportolók, hogy a térd nagyobb, mint a rövidebb termékek jobb eredményeket agility képzés. 【Cserélhető Agility Bár】Célja a hatalom a pedálozást, ugrás gyakorlatok, javítja a térdét, felemeli, majd ugrás képességeit. 【Alkalmas】A képzés akadályok is kardioedzés, fő erőssége képzés, bárki keres, hogy istállót pár kilót. 【Erős, Gyors】Ez biztosítja a maximális teljesítmény, illetve a lábmunka bármilyen sport.A rendkívül stabil bázis tartja függőleges, még szeles kültéri körülmények között. 【Széles körű Alkalmazását】Alkalmas foci, foci, baseball, gyeplabda, atlétika, tenisz, lacrosse, gyeplabda, valamint egyéb, a sport képzés. 【Élvezze a Több Energiát Edzés】Javítja az agility hatékonyabban hosszabb képzési akadályokat.Ösztönzi a sportolók, hogy a térd nagyobb, mint a rövidebb termékek jobb eredményeket agility képzés. 【Cserélhető Agility Bár】Célja a hatalom a pedálozást, ugrás gyakorlatok, javítja a térdét, felemeli, majd ugrás képességeit. 【Alkalmas】A képzés akadályok is kardioedzés, fő erőssége képzés, bárki keres, hogy istállót pár kilót.Description Ideal eszköz a szabadtéri edzésre.Célja a beltéri vagy kültéri használatra.Ezek a levehető mankót kapsz extra rugalmasságot, hogy a rögbi, foci, atlétika vagy a kosárlabda csapat készen áll a meccs.Funkció - Szín : Sárga.- Ez biztosítja a maximális teljesítmény, illetve a lábmunka bármilyen sport.- Alkalmas foci, foci, baseball, gyeplabda, atlétika, tenisz, lacrosse, gyeplabda, valamint egyéb, a sport képzés.- Javítja az agility hatékonyabban hosszabb képzési akadályokat.- Ösztönzi a sportolók, hogy a térd nagyobb, mint a rövidebb termékek jobb eredményeket agility képzés.Csomag Including1 x foci akadályokat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik