• Újszülött
RTLR Család Feje Kihúzható Haj Clipper Fésű Égő Elektromos Haj Clipper a Férfiak

RTLR Család Feje Kihúzható Haj Clipper Fésű Égő Elektromos Haj Clipper a Férfiak

HUF 2187.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Bővíthető Fejét : Ez a férfi szőrös trimmer egy bővíthető fejét, hogy segíthet lefaragni a hátadA fogak a vágófej szorosan illeszkedik egymáshoz, hogy távolítsa el a hajat, nem kiugrását, vagy húz, mely egy hatékony hajvágás.Nagy : Ez a férfi szőrös trimmer használ R típusú penge fejét, magas képélesség, magas a kis kár, hogy a bőr.Ez biztosítja a hatékony, kényelmes eredményeket, ha a vágás érzékeny területek, mint például a hónalj, mellkas, hát, láb, majd a lágyék.R Alakú vágófej : Az egyedi tervezésű, lekerekített vágó fej átható teszi a bőrt, kellemes tapintású, kellemes szőrtelenítés.Elemes : Ez a haj trimmer powered by 2db AA elem (nem tartozék), nem kell töltés bármikor használható sokáig.Hordozható kivitel : Ezt a többcélú haj clipper egyesíti a funkciók egy hajú, szakállas trimmer egy eszköz.Kicsi, könnyű, ahhoz, hogy megfeleljen az utazási igényekhez.Bővíthető Fejét : Ez a férfi szőrös trimmer egy bővíthető fejét, hogy segíthet lefaragni a hátad.A fogak a vágófej szorosan illeszkedik egymáshoz, hogy távolítsa el a hajat, nem kiugrását, vagy húz, mely egy hatékony hajvágás.Nagy : Ez a férfi szőrös trimmer használ R típusú penge fejét, magas képélesség, magas a kis kár, hogy a bőr.Ez biztosítja a hatékony, kényelmes eredményeket, ha a vágás érzékeny területek, mint például a hónalj, mellkas, hát, láb, majd a lágyék.R Alakú vágófej : Az egyedi tervezésű, lekerekített vágó fej átható teszi a bőrt, kellemes tapintású, kellemes szőrtelenítés.Elemes : Ez a haj trimmer powered by 2db AA elem (nem tartozék), nem kell töltés bármikor használható sokáig.Hordozható kivitel : Ezt a többcélú haj clipper egyesíti a funkciók egy hajú, szakállas trimmer egy eszköz.Kicsi, könnyű, ahhoz, hogy megfeleljen az utazási igényekhez.Szolgáltatás : 1. R Alakú vágófej : Az egyedi tervezésű, lekerekített vágó fej átható teszi a bőrt, kellemes tapintású, kellemes szőrtelenítés. Nagy : Ez a férfi szőrös trimmer használ R típusú penge fejét, magas képélesség, magas a kis kár, hogy a bőr.Ez biztosítja a hatékony, kényelmes eredményeket, ha a vágás érzékeny területek, mint például a hónalj, mellkas, hát, láb, majd a lágyék. Bővíthető Fejét : Ez a férfi szőrös trimmer egy bővíthető fejét, hogy segíthet lefaragni a hátad.

Főbb jellemzők

Item Type:
Body Hair Trimmer
Material:
ABS
Battery Type:
2pcs AA Batteries (Shipped without batteries)
How to Use:
1. Press the switch button to turn on the instrument.:
2. Move the instrument along the direction of hair growth on the skin and make a linear reciprocating motion. The hair on your neck can also be shaved:
3. Before use, wash with warm water to keep hair dry.:
4. For better use effect, if you need to the instrument during use, please use a brush, and the shaving head after shaving:
5. After shaving, press the switch button again to turn off the instrument, and then put the cover on to avoid damaging the foil.:
Package List:
1 x Body Hair Trimmer4 x Guide Comb :
1 x Brush :

A vevőknek is tetszik