• Újszülött
Karom Klip Lófarok Kiterjesztését Hullám Hosszú Lófarok Kiterjesztését Klip, Fekete Női Paróka Szintetikus Nők 20 Hüvelyk (1B)

Karom Klip Lófarok Kiterjesztését Hullám Hosszú Lófarok Kiterjesztését Klip, Fekete Női Paróka Szintetikus Nők 20 Hüvelyk (1B)

HUF 1619.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?1 Karom klip lófarok kiterjesztését Anyag Bevezetés : Vegyi szál magas hőmérsékletű izzószál, Biztonságos, kényelmes, természetes, szép anyag, Érintse meg a kezét, puha, mint a haja. Clip lófarok kiterjesztést, csak kevesebb, mint 1 perc, hogy biztosítsa a karom klip, hogy a szeretet.Tökéletes hozzátéve, hangerő, illetve a hossza a lófarok, illetve bármilyen alkalomra. Lófarok kiterjesztését klip-a karom segíthet a tökéletes keres mindennapi használatra, koncertek, bulik, cosplay, Halloween jelmez, valamint a móka kedvéért. lófarok kiterjesztés, Könnyen kezelhető : Csak egy kis enyhe samponos a hideg vagy meleg vízzel, végül pedig lehetővé teszi, hogy a levegő száraz.Javasoljuk, hogy a fogmosás egy széles fésű foga úgy tervezték, paróka, hogy detangle után minden viselni, hogy tartsa néz.Tipp : Mivel a felvételi lámpák, színes különbségek, a különböző monitorok, lehet, hogy egy kis színt közötti különbségek a képet, majd a tényleges terméket.Anyaga : hőálló szintetikus rost.Hajszín : Sötét Barna # Fekete 1 B.Haj Stílus : Kukorica, Göndör hullám lófarok kiterjesztését.Hogyan kell Használni A Lófarok Kiterjesztését? 1. Miután megkapta a terméket, meg kell rázni, hogy lazítsa fel, vagy felveheti megszórjuk egy kis vizet.Akkor úgy fog kinézni, bolyhos, mint a képen. Hogy jobb, hogy egy zsemle vagy lófarok, mielőtt klip a haj, ez lenne rögzítve, majd folytattam a hely, nagyon jól. Tökéletes hozzátéve kötet hossza egy lófarok kiterjesztését.Hőálló rosttartalmú, Könnyű használat. Miután megkapta a terméket, meg kell rázni, hogy lazítsa fel, vagy felveheti megszórjuk egy kis vizet.Akkor úgy fog kinézni, bolyhos, mint a képen. Kedves Emlékeztetni : figyelembe Véve, hogy a fény különböző displayers, a pontos szín, talán kissé eltér mutatta a képet.Minden paróka lehet fészer kissé különösen, ha viselni őket az első alkalom, ami normális.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik