• Újszülött
Fejbőr Egészségügyi Masszázs Sampon Ecset Meridian Ecset Szilikon Sampon Comb Fehér 2 Csomag, Univerzális, Hölgyeket, urakat.

Fejbőr Egészségügyi Masszázs Sampon Ecset Meridian Ecset Szilikon Sampon Comb Fehér 2 Csomag, Univerzális, Hölgyeket, urakat.

HUF 8145.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

※1 A szőrt hát alakú, rugalmas, erős, amelyek segítenek, hogy mosson hajat alaposan, finoman masszírozza meg lereped a fejbőr, enyhíti a stresszt, mialatt tisztítás, csökkenti a hámlás, hogy tisztább ※2 Kézi művelet, alkalmas minden típusú frizurák, a vastag, vékony, rövid, hosszú, nedves, száraz, még a fésülködés pet haját. ※3 A ergonomikus kialakítás illik a palm tökéletesen könnyű tartani.Könnyű, könnyen tárolható, akkor lehet használni az emberek, a hosszú köröm nem károsítja a körmöt, ha hajmosás. ※4 Eltávolítja kiépítése, a hajas fejbőrön, illetve a haj, amely lehetővé teszi az oxigén, a sampon, hogy elérje, illetve hatékonyan kezelni a fejbőrön, míg az egészséges vér áramlását a fejbőrt. ※5 A sampon ecset ellenáll a hideg, hő, víz, ezáltal csökkentve a kockázatot a penész.Könnyű, kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy utazótáska, zuhanyzó, otthon vagy útközben.Termék Neve : Fürdő Ecset/Masszázs Brush Product szín : white Product anyag : pp+tpr Applicable tárgy : 5 éves +Termék csomagolás : 2 csomag.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik