• Újszülött
BATRC SYXYSM Akvárium Dekoráció, akvárium Tereprendezés Vízi Növény Gyökerei Uszadék Fa Vízi Növények, Fű Dekoráció (Szín : A6)

BATRC SYXYSM Akvárium Dekoráció, akvárium Tereprendezés Vízi Növény Gyökerei Uszadék Fa Vízi Növények, Fű Dekoráció (Szín : A6)

HUF 3463.20
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1 Készült biztonságos anyagok, használható az édesvízi vagy sósvízi akváriumok.Az anyag , nem szennyezi a környezetet, nem könnyű sérült, nincs különleges karbantartási követelményeket. A forma, gazdag színek, valamint a reális kép nem csak lehetővé teszi, hogy egy pillantást a szépség, a hal barlang, hanem biztosítják a természetes környezet, a halak számára a védelmet, valamint biztosítják a szórakozást. Biztosítja a vizuális élmény a hal, a búvóhely, a halat, hogy a többi, melyek csökkentik az unalom. A szimulált vízi növények előnye nem deformálódik, nem fakul, de mindig tart, mint , valamint alkalmas arra, tereprendezés, dekoráció akváriumokban. Ez lehet díszíteni akváriumok, lakberendezési, valamint az irodai bútorok.Csak töröld le, majd öblítsd le a díszeket, meleg vízzel.Soha ne használjon szappant, mint a maradék szappan részecskék árthat a hal.Biztonságos mind az édesvízi, mind sósvízi aquariums Name : Driftwood Akvárium Ornament Size : 19*8*9cm/7.17 in Net súly : 250g, 95gnotes : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 0-1cm hiba. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik