• Újszülött
JARDLI Üveg Lily Cső Kiáramlás & Beáramlása Surface Skimmer Akváriumba Ültetett Tartály (13mm 12/16 mm-es (1/2 azt.d.) cső)

JARDLI Üveg Lily Cső Kiáramlás & Beáramlása Surface Skimmer Akváriumba Ültetett Tartály (13mm 12/16 mm-es (1/2 azt.d.) cső)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Jól tette, nem ártana, halat, rákotA surface skimmer hatékonyan súrolja oldott szerves, illetve egyéb hulladék anyagokat a víz felszínén az akvárium.Cserélhető, forgassuk körbe, hogy állítsa be áramlását. 360 fokos bevitel úszó elhelyezni, következetesen, a felület, illetve az áramlás vezérlő szelep lehetővé teszi, hogy növelje vagy csökkentse az áramlási sebesség a szűrő.Az üveg átláthatóságát ad kiváló megjelenés, hogy az akvárium.Egy elegáns görbe vonal az akvárium.A surface skimmer eltávolítja a felületi söpredék hatékonyan.Könnyebben segíteni fotoszintézis a víz a növények. 360 fokos beáramlása design lehetővé teszi, hogy a víz folyik keresztül minden irányból nélkül eltömődés biztosít kényelmes tisztítás.Lily cső kiáramlás biztosítja a tiszta víz a szűrő megfelelő víz áramlási sebesség. 13 mm-es külső átmérő illik a tartály szűrő cső 1/2" azt.Kompatibilis Eheim, Tetra meg másik szűrő miatt.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik