• Újszülött
Pssopp 30db Akvárium tesztcsíkok, Szakmai 6 1 Akvárium Víz Teszt Kit Pontos Vizsgálat Teljes Keménység Akvárium

Pssopp 30db Akvárium tesztcsíkok, Szakmai 6 1 Akvárium Víz Teszt Kit Pontos Vizsgálat Teljes Keménység Akvárium

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Prémium Anyag : Akvárium tesztcsíkok készült prémium szál papír, a tesztcsíkok nem szivárog a szín, illetve a vizsgálati eredményeket, megbízhatóKönnyen kezelhető : ne Merítse a tesztcsíkok, a víz körülbelül 3 másodpercig, majd távolítsa el, majd ismételje meg a 30-szor.Olvassa el a paraméterek 30 másodpercen belül, majd hasonlítsuk össze a színskála az üveget, hogy pontos eredményt.Széles körben Használható : Akvárium tesztcsíkok alkalmas vizsgálati harcos hal , trópusi halat , rákot , beültetett akvárium, hal.Könnyű, Hordozható : Akvárium víz tesztcsíkok, kompakt, hordozható méretű, könnyen hordozható, a boltban, a víz minőségének vizsgálata, bárhol, bármikor.Elég Mennyiség : doboz 30 akvárium víz tesztcsíkok, elég a mennyiség, hogy megfeleljen a tényleges igények.Prémium Anyag : Akvárium tesztcsíkok készült prémium szál papír, a tesztcsíkok nem szivárog a szín, illetve a vizsgálati eredményeket, megbízható.Könnyen kezelhető : ne Merítse a tesztcsíkok, a víz körülbelül 3 másodpercig, majd távolítsa el, majd ismételje meg a 30-szor.Olvassa el a paraméterek 30 másodpercen belül, majd hasonlítsuk össze a színskála az üveget, hogy pontos eredményt.Széles körben Használható : Akvárium tesztcsíkok alkalmas vizsgálati harcos hal , trópusi halat , rákot , beültetett akvárium, hal.Könnyű, Hordozható : Akvárium víz tesztcsíkok, kompakt, hordozható méretű, könnyen hordozható, a boltban, a víz minőségének vizsgálata, bárhol, bármikor.Elég Mennyiség : doboz 30 akvárium víz tesztcsíkok, elég a mennyiség, hogy megfeleljen a tényleges igények.Specifikáció : Elem Típus : Aquarium Test Strips Material : Paper Package Lista : 1 Doboz (30db) x Aquarium Test Strips1 x angol Manual Note : 1. Ne tegye a nedves ujját az üvegbe. Ne érintse meg vagy szennyezheti a felismerés blokk a tesztcsíkot a kezét. Húzza meg az üveg fedél eltávolítása után a teszt csík meg minden alkalommal. Hasonlítsa össze a színt a megjegyzés kiváló fény, hogy szerezzen egy pontos olvasása. Tárolja hűvös, száraz, sötét helyen. Ajánlott fel 90 napon belül megnyitása után. Egy új akvárium meg kell vizsgálni, hogy legalább 3-szor egy héten, míg az ammónia (NH3/NH4+) szint eléri a részecske per millió (ppm) vagy mg/L.

Főbb jellemzők

Item Type:
AquariumTestStrips
Material:
Paper
Package List:
1 Box (30pcs) x AquariumTestStrips:
1 x English Manual:
Note:
1. Do not put your wet fingers into the bottle.:
2. Do not touch or contaminate the detection block on the test strip with your hands.:
3. Tighten the bottle cover after removing the test strip every time.:
4. Compare the color of the note in excellent light to obtain an accurate reading.:
5. Store in a cool, dry and dark place.:
6. It is recommended to use it up within 90 days after opening.:
7. A new aquarium should be tested at least 3 times a week until the ammonia (NH3/NH4+) level reaches parts per million (ppm) or mg/L. In established aquariums, ammonia should be tested at least once a week to ensure that your aquarium water is balanced and safe.:
8. Pack them in well airtight bottles to ensure that they can be kept for 2 years. Remove a test strip from the bottle and close the lid tightly to increase their service life and help avoid oxidation. It is recommended to use it up within 90 days after opening.:

A vevőknek is tetszik