• Újszülött
BATRC SYXYSM 25cm Középkori Torony Kastély Akvárium Dekoratív akvárium Barlang Táj - Dekoratív Barlang X 1 Darab (Szín : D)

BATRC SYXYSM 25cm Középkori Torony Kastély Akvárium Dekoratív akvárium Barlang Táj - Dekoratív Barlang X 1 Darab (Szín : D)

HUF 5634.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1 A díszítések készült az anyag, izgalmas díszítések bármilyen akvárium. Adja meg a halat, egy jó természetes búvóhely, hogy kapcsolja be az akvárium egy szép táj. Élethű, finom színek, add élénk, természetes élet az akváriumban. Díszíteni az akvárium minimális felelősség, karbantartás, amely alkalmas mind só, friss víz. Teljesen biztonságos a halat, de a legfontosabb, hogy nem fog meghalni, rothadás vagy, mert semmilyen alga kérdések.Csak töröld le, majd öblítsd le a díszeket, meleg vízzel.Soha ne használjon szappant, mint a maradék szappan részecskék árthat a hal.Biztonságos mind az édesvízi, mind sósvízi aquariums Product neve : akvárium decorations Material : Méret : 23*10*25cm/9.84 in Accessories : 1* Dekoratív Cavenotes : Illetően, a színek, igyekeztünk a legjobb, hogy mutassa meg az igazi színeket.Azonban más LCD-monitorok megjeleníti a különböző hatások.Így a tényleges színe lehet egy kicsit más, mint amit itt látsz.Remélem, megérted.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik