• Újszülött
XJJZS Polc - 2,3 Tier Utility Tároló Polc Rack Fürdőszobában szabadon álló Tároló Polc Fürdőszoba Polc (Szín : B, Méret : 21 cm)

XJJZS Polc - 2,3 Tier Utility Tároló Polc Rack Fürdőszobában szabadon álló Tároló Polc Fürdőszoba Polc (Szín : B, Méret : 21 cm)

HUF 4437.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★Lehet használni bármilyen szoba,beleértve a konyha,fürdőszoba,kézműves szoba vagy irodaAlkalmas fürdőszoba pulton szervezet,a termelési szervezet,körömlakk kijelzőn. ★Helytakarékos : A többszintű konyha polc szervező célja, hogy helyet szabadítson fel a szűkös beépített szekrények, valamint a polcokon. ★fűszer üvegek üveg polc jogosultja rack lehet használni bármilyen szoba, a ház tárolni, rendezés, könnyen hozzáférési elemek. ★A három szinten, ez a nagy fűszertartó bőséges hely a spice üvegek, só, bors, paprika & többet Keres fűszertartó ötletek?. 2 Tier fűszertartó konyha Szervező biztosítja a divatos, helytakarékos tárolási megoldás meg kell szervezni declutter a legtöbb üveg vagy műanyag palackok, üvegek, álló, bőr / szépségápolási termékek valamint egyéb kisebb tételek az ön otthonában. ★Lehet használni bármilyen szoba,beleértve a konyha,fürdőszoba,kézműves szoba vagy iroda.Alkalmas fürdőszoba pulton szervezet,a termelési szervezet,körömlakk kijelzőn. ★Helytakarékos : A többszintű konyha polc szervező célja, hogy helyet szabadítson fel a szűkös beépített szekrények, valamint a polcokon. ★fűszer üvegek üveg polc jogosultja rack lehet használni bármilyen szoba, a ház tárolni, rendezés, könnyen hozzáférési elemek. ★A három szinten, ez a nagy fűszertartó bőséges hely a spice üvegek, só, bors, paprika & többet Keres fűszertartó ötletek?. 2 Tier fűszertartó konyha Szervező biztosítja a divatos, helytakarékos tárolási megoldás meg kell szervezni declutter a legtöbb üveg vagy műanyag palackok, üvegek, álló, bőr / szépségápolási termékek valamint egyéb kisebb tételek az ön otthonában.Anyag : plastic Suitable az bárhol a haza,használja ezt az alkalmazkodó szervező hogy kisebb tárgyak tárolására minden helyiségben vagy szekrényben.Tartsa a fűszerrel, hogy a konyhában vagy a konyha is használja a zárójelben a fürdőszobában hogy a piperekészlet is rendelkezésre áll össze.Kozmetikai Tároló Rack - Üzletek, kozmetikumok,alapozók,kefék,köröm lakk,krémek,testápolók,parfümök, tonerek.Előadás,a rendezés, majd könnyedén hozzáférhet a kozmetikumok.Mosdó Tároló Doboz - vonzó módja annak, hogy tartsa a fogkefét,krémek,kozmetikumok,bőrápolás,illetve egyéb kisebb személyes gondoskodást elemek rendezett.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik