• Újszülött
Bútor Erény,Készlet 4,1/4-20 X 1,Erény a T-Nut,Láb,Szintező,Beállító Láb | Bútor Láb, Hüvelyk Méretű,1/4 Csavar,Fekete (4, Fekete)

Bútor Erény,Készlet 4,1/4-20 X 1,Erény a T-Nut,Láb,Szintező,Beállító Láb | Bútor Láb, Hüvelyk Méretű,1/4 Csavar,Fekete (4, Fekete)

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Fúrjon egy lyukat a Lábát, Érintse meg a T-dió, Csavar-a szintezőKÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, új bútorokkal berendezett, nagy, mint a csere alkatrészek a régebbi bútorok.Csökkenti a súrlódást & zajt, miközben a bútorokat.Szinten a székek, asztalok könnyedén.Fúrjon egy 5/16" lyuk a lábát, Érintse meg a T-dió, Csavar-az erény.ERŐS & ERŐS KERESKEDELMI MINŐSÉG - Ez is támogatja a 150 kg terhelés minden szintező.KÖNNYŰ HASZNÁLNI az új bútorokat, s nagy, mint a csere alkatrészek a régebbi bútorok. ✔ Gyakorlat egy 5/16" lyuk, érintse meg a T-dió, csavar szintező. ✅ Csökkenti a súrlódást & a zajt, miközben a mozgó bútorok,Készlet 4 - 8 Erény & 4 T-Dió.1/4"-20 Szál Méret. ✅ SZINTEN A SZÉKEK, ASZTALOK KÖNNYEDÉN.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, új bútorokkal berendezett, nagy, mint a csere alkatrészek a régebbi bútorok. ✔ MŰKÖDIK MINDEN FELÜLETEK : Nagy csempe, parketta, laminált padló, szőnyeg!. ✅ Nehéz Nylon Glide elég, hogy minden típusú padló beleértve a fát. ✔ Gyakorlat egy 5/16" lyuk, érintse meg a T-dió, csavar szintező. ✅ Csökkenti a súrlódást & a zajt, miközben a mozgó bútorok,Készlet 4 - 8 Erény & 4 T-Dió.1/4"-20 Szál Méret. ✅ SZINTEN A SZÉKEK, ASZTALOK KÖNNYEDÉN.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, új bútorokkal berendezett, nagy, mint a csere alkatrészek a régebbi bútorok. ✔ MŰKÖDIK MINDEN FELÜLETEK : Nagy csempe, parketta, laminált padló, szőnyeg!. ✅ Nehéz Nylon Glide elég, hogy minden típusú padló beleértve a fát.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik