• Újszülött
OLAYA Kreatív Játék Gombok Kezelni Modern, Egyszerű, Gyermekek Kezelni Fiókos Szekrény Bor Kabinet Kilincs Szekrényt Húz (8, Ezüst)

OLAYA Kreatív Játék Gombok Kezelni Modern, Egyszerű, Gyermekek Kezelni Fiókos Szekrény Bor Kabinet Kilincs Szekrényt Húz (8, Ezüst)

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Anyag jellemzők】 Készült kiváló minőségű cink ötvözet anyag, a környezetvédelem, illetve tartós, nem könnyű életkor, nem fakulnakA design eredeti, kreatív, érdekes, szép. 【Széles körben használt】Alkalmas a díszítés, szekrények, bor, szekrény, szekrények, tároló szekrények, könyvespolc, drag, az otthoni ajtók, egyéb bútorok.Tökéletes csere a régi kabinet gombok, meg mindenféle törött gombok. 【Dekoráció hatás】 Az egyedi, újszerű design a gomb szabadon tud forogni, az alsó lehet szilárdan telepítve a készülék a kiválasztott pozíció, nem érintik a push and pull hatás, így a lakberendezési tele van érdekes hatásokat.Ez is lehet játszani, mint egy játék magától!. 【Könnyen telepíthető】Egyszerű telepíteni, csak fúrjon egy lyukat a kabinet, majd húzza meg egy csavarhúzóval.Felszerelt két csavart, választható, vagy vágott szerint a tényleges kereslet.A csavar hossza alapvetően alkalmas semmilyen tábla vastagsága. 【Értékesítés utáni védelem】Ha találsz a hiányzó kiegészítőket, miután megkapta az árut, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz ingyenes csere.Ez lehet cserélni ingyenes, ha bármilyen minőségi probléma egy éven belül.Nem számít, milyen stílust szeretsz, a kabinet gombok alkalmas minden típusú bútor dekoráció stílusok.Modern, rusztikus, vagy Kínai stílus tökéletesen kiegészíti a gomb díszítéssel.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik