• Újszülött
MFYS 2.5 Klasszikus Komód Húzza Kezelni Fiók Gombot Húzza Antik Réz Kabinet Fogantyú Kilincs Kilincs (1, 2-1/2 Lyuk Lyuk)

MFYS 2.5 Klasszikus Komód Húzza Kezelni Fiók Gombot Húzza Antik Réz Kabinet Fogantyú Kilincs Kilincs (1, 2-1/2 Lyuk Lyuk)

HUF 1.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Mérési] : 25" lyukak távtartó, Teljes Hossza : 90mm (3,5 hüvelykes) Magasság : 13 mm-es (0.5 hüvelyk) Magasság : 25 mm(1 hüvelyk) Bázis Dia : 0. [Anyag] : 1 DB régi szekrény kezeli készült cink ötvözet, szilárd , erős , tartós. [Garanciát] : Meg fogja kapni a pénzét, vagy kap csere végre, így csak vedd meg ,ne aggódj, az értékesítés utáni szolgáltatás. [Meleg-tippek] : annak érdekében, hogy megmentse az időt, erőfeszítést ,kérjük, az intézkedés a meglévő lyuk távolság előtt válassza ki a méretet, akkor a megfelelő méret kezeli. [Antik Fiókos Húzza] : Alkalmas a különböző stílusok szekrények, gardrób ,mellkas, szekrény, hogy ha egy új nézd, nagyon stílusos, egyedi.5" lyukak távtartó, Teljes Hossza : 90mm (3,5 hüvelykes) Magasság : 13 mm-es (0.5 hüvelyk) Magasság : 25 mm(1 hüvelyk) Bázis Dia : 0. [Anyag] : 1 DB régi szekrény kezeli készült cink ötvözet, szilárd , erős , tartós. [Garanciát] : Meg fogja kapni a pénzét, vagy kap csere végre, így csak vedd meg ,ne aggódj, az értékesítés utáni szolgáltatás. [Meleg-tippek] : annak érdekében, hogy megmentse az időt, erőfeszítést ,kérjük, az intézkedés a meglévő lyuk távolság előtt válassza ki a méretet, akkor a megfelelő méret kezeli. [Antik Fiókos Húzza] : Alkalmas a különböző stílusok szekrények, gardrób ,mellkas, szekrény, hogy ha egy új nézd, nagyon stílusos, egyedi.Dekorációs Öltöny Több Stílus, ez a kabinet kezeli, hogy egyeztessen bármely konyha ,hálószoba,fürdőszoba, valamint bármely más szín a komód,szekrény,hálószoba szekrény, vagy más helyet.Adjunk hozzá egy pillantást a luxus, modern bútorok az ön otthonában.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik