• Újszülött
Beedac Buborék Tisztító hab,2023 Új Beedac Tisztító Spray, Minden Célra Buborék Tisztító Hab Spray, Habzó Nehéz Olaj Folt Tisztító(3Pcs)

Beedac Buborék Tisztító hab,2023 Új Beedac Tisztító Spray, Minden Célra Buborék Tisztító Hab Spray, Habzó Nehéz Olaj Folt Tisztító(3Pcs)

HUF 537.30
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Beedac Buborék Tisztább Hatékony Tisztító, Fertőtlenítő 】Ez az All-purpose Cleaner tudja vágni a greasiest, grimiest stovetops vagy konyhai könnyedén, a speciális formula működik kikezdte, majd egyre alatt a felszínre 【Könnyen Használható】Eltávolítja a kemény foltok másodpercek alatt!Fogalmazták meg, hogy behatoljon a kemény zsír & grime, így tiszta konyhai felületek, készülék másodpercek alatt!Többfunkciós Integrált Tisztító Hab. 【TÖBBCÉLÚ】szabadon a belső tisztítás pro ezzel a multi-felület tisztító spray, mint egy széria-mentes rozsdamentes acél tisztító, takarító, konyha pulton tisztító, fertőtlenítő, tartomány csuklyát, wc, valamint padló, kád, wc-tisztító, stb. 【BIZTONSÁGOS ÖSSZETEVŐK】Gyengéd, hatékony, koncentrált formula könnyen emulsifies olajat, majd a szennyeződés, ami a sűrű habja a kapcsolatot, hogy tartja a kezét, vagy elemek biztonságos, gyors.Ez is levelek, hogy egy nem zsíros matt, amely megakadályozza, hogy gyengül, elszíneződés, illetve repedés. 【SZÉLES】Hab Tisztító működik minden anyag, beleértve a szövet, vászon, kikészített bőr, PVC, gumi, fém, fa, gél kabát, üveg, műanyag, műanyag, üvegszál, sőt még többet is.Health & Household Beedac Buborék Tisztább Leírás : 1. Hadd Konyha Buborék Tisztább a munka!Távolítsa el a makacs szennyeződéseket, valamint a zsír csak EGY spray! 2. Gyorsan ható turbo hab megszünteti a legkeményebb konyha grime azonnal.SPRAY & WIPE - anélkül, hogy a mosakszik, kemény munka! 3. Egy gyors, egyszerű tisztítás a tűzhely, sütő, konyhapult, mosogató, csempe, sőt még többet is.Elhagyja őket, csillogóan tiszta öblítés nélkül!Hogyan kell Használni : 1. Permetezze a Terméket a Felszínen a tisztítandó. Törölje le a Felületet egy Törölközőt vagy Szivaccsal. Öblítse le a Felületet Tiszta Vízzel.Csomag : 3 db *100 ML/ Konyha Buborék Cleane.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik