• Újszülött
LZKW Gyümölcs Ecset, Konyhai Eszköz, Praktikus Ecsettel Mosogató Kefe Rugalmas Hatékony Fertőtlenítés a Lyuk, a Konyha, az Étterem(Kék)

LZKW Gyümölcs Ecset, Konyhai Eszköz, Praktikus Ecsettel Mosogató Kefe Rugalmas Hatékony Fertőtlenítés a Lyuk, a Konyha, az Étterem(Kék)

HUF 8163.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ez a rugalmas, nem deformálódik könnyen lehet mosni mindenféle konyhai eszközökEgy lyukat, hogy fel lehet függeszteni, a tárolás, könnyen veszi, ez egy jó segítő otthon.Lehet használni, hogy tiszta folt, majd a szennyeződés hatékony, hasznos, praktikus konyhai eszköz.Széles körben használják, hogy a tiszta edények, tálak, fű, gyümölcsöt, nem damadge a felszínre.Puha kefét, a termék készült élelmiszeripari szilikon, hatékony fertőtlenítő, nem fáj a füvet.Ez a rugalmas, nem deformálódik könnyen lehet mosni mindenféle konyhai eszközök.Egy lyukat, hogy fel lehet függeszteni, a tárolás, könnyen veszi, ez egy jó segítő otthon.Lehet használni, hogy tiszta folt, majd a szennyeződés hatékony, hasznos, praktikus konyhai eszköz.Széles körben használják, hogy a tiszta edények, tálak, fű, gyümölcsöt, nem damadge a felszínre.Puha kefét, a termék készült élelmiszeripari szilikon, hatékony fertőtlenítő, nem fáj a füvet.Szolgáltatás : 1. Puha kefét, a termék készült élelmiszeripari szilikon, hatékony fertőtlenítő, nem fáj a füvet. Ez a rugalmas, nem deformálódik könnyen lehet mosni mindenféle konyhai eszközök. Lehet használni, hogy tiszta folt, majd a szennyeződés hatékony, hasznos, praktikus konyhai eszköz. Egy lyukat, hogy fel lehet függeszteni, a tárolás, könnyen veszi, ez egy jó segítő otthon. Széles körben használják, hogy a tiszta edények, tálak, fű, gyümölcsöt, nem damadge a felszínre.Spec : Elem Típus : Kefe Anyaga : Silicone Color : Blue Size : Kb.1 x 12 x 2 cm / 5.8 in Weight : Kb.8 oz Csomag Lista : 1 x Ecset megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik