• Újszülött
BAOFENG UV-9R Hat, Ahogy Töltőhöz, Asztali Töltőhöz UV-9G GT-3WP UV-9R UV-9R Plusz Két Módon, Rádió, Akkumulátor (1 Csomag)

BAOFENG UV-9R Hat, Ahogy Töltőhöz, Asztali Töltőhöz UV-9G GT-3WP UV-9R UV-9R Plusz Két Módon, Rádió, Akkumulátor (1 Csomag)

HUF 2879.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Baofeng UV-9 GBaofeng UV-9 R/UV-9 R Pro.A teljes díjat a BL-9 1800m Ah akku : 3-4 H.Díj 6 rádiók vagy az elemeket egyszerre.Töltési áram : 500 ma(egy zseb).DC 8,4 V,100-240 V.Túlmelegedés/Magas Feszültség/Túltöltés Védelem. [Helytakarékos] Ez egy jó választás, ha azt szeretnénk, hogy mentse több hely, több készülék töltés.Egy asztali hat töltő csatlakozó találkozunk a töltés szüksége van a hat rádiók.Tartalék több üzletekben tér-egyéb elektronika.Praktikus méret : 11. [Töltés Védelem] Töltési áram : 500 ma(egy zseb).DC 8,4 V, 100-240 V.Ragaszkodunk ahhoz, hogy használata biztonságos, megbízható anyagok biztosítása több védelmet a töltés.Ne aggódj túl sokat, túlfeszültség, majd rövidzárlat.Rádió töltés normál forgatókönyvek biztonságos. [Kompatibilis Modellek] A hat asztali töltő jól működik majd a Baofeng kétirányú rádiók, mint például az UV-9 G, GT-3 WP, UV-9 R, valamint UV-9 R PLUSZ.Díj 6 rádiók vagy az elemeket egyszerre.A teljes díjat a BL-9 1800m Ah akku : 3-4 óra.Gyors töltés biztosítja, a hosszú távú kommunikáció. A [Power Kapcsolót] bekapcsoló gomb az oldalon a bázis, akkor használja a kapcsolót, hogy kapcsolja ki az áramot, ha nincs használatban.Nem kell, hogy húzza ki a dugót a konnektorból, nyugodtan hagyja a töltő az asztalon.Kényelmes, könnyen használható. [Mi van a Dobozban] 1 x hat töltő, 1 x cserélhető HÁLÓZATI adaptert.A bekapcsoló gomb az oldalán a bázis.Akkor kapcsolja ki a töltőt, ahelyett, hogy húzza ki azt.Csak egy hat töltőt egy fali aljzatba, nem kell aggódnia, kusza töltés kábelek több elektronikus eszközök.Ha magas követelményeinek helytakarékos, kérem, ne habozzon, válassza ezt a hat töltőt, nem lesz képes megmenteni, hogy több helyet a legnagyobb.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik