• Újszülött
Rose-Tó Nyak Zsinór Kulcstartó a Nők, mind a Férfiak, Aranyos nyakpánt Akasztó Gombok, névtáblák, Holder, Pénztárca (Levél Zöld)

Rose-Tó Nyak Zsinór Kulcstartó a Nők, mind a Férfiak, Aranyos nyakpánt Akasztó Gombok, névtáblák, Holder, Pénztárca (Levél Zöld)

HUF 2178.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❤️Divat Design Ezek a Nyak Rögzítésre magas minőségű nyomtatott kétoldalas.A kiváló virágos minta design mutat egy elegáns, gyönyörű életmód, jó meccs, hogy a mindennapi használat szabadtéri tevékenységeket. ❤️Kiváló Minőségű Anyagok . A nyakpánt Kulcstartó készült, prémium minőségű sima poliészter anyag, tartós, puha, folyton úgy érzed, minden nap, minden alkalommal.Egy minőségi fém csattal, hogy csatolja a pénztárca, kulcs, kulcs, láncok, AZONOSÍTÓ jelvényt, valamint a Könnyű Elemek. ❤️Termék Méret-Zsinór van 0.8 inch( 2 cm) Szélesség 20,6 inch( 52. ❤️Gyakorlati Kényelmes Zsinór Kulcstartó könnyedén viseli a nyakad körül.Azt is hagyjuk a zsebéből, vagy a cucc a hátizsák vagy táska.Szilárd csattal megvédi a kulcs, pénztárca, telefon, véletlenül csökken, majd elvesztése. ❤️Tökéletes Ajándék . Kulcs Kantár, erős, elegáns, praktikus, tökéletes ajándék nők, férfiak, fiatalok, gyerekek.Rose-Tó Nyak Zsinór a Kulcsok & ID Jelvény tulajdonosa - Klasszikus, elegáns design, jó a meccs, hogy mindennapi használatra.Praktikus, kényelmes, kantár, tökéletes tartó irodában, iskolában, otthon, a szabadban, utazás, minden alkalomra kell.A termék : * Anyag : Puha, tartós poliészter szövet, magas minőségű fém csattal, valamint a bőr.A zsinór kulcstartó tökéletes csatolja Kulcs / AZONOSÍTÓ Neve, Jelvénye / kulcstartó / Kamera / Cella Mobiltelefon / USB / Elektronikus Elemek vagy bármely más, a könnyű elemek.Remélem, ez aranyos kantár is hozzáteszi, a pop, a szín, a nap-mint-nap.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik