• Újszülött
Rajzfilm Zsinór ID Jogosultja Aranyos Macska Kártyát Aranyos Jelvény tulajdonosa a Rögzítésre, a Lányok, a Nők Ajándék (Rózsaszín)

Rajzfilm Zsinór ID Jogosultja Aranyos Macska Kártyát Aranyos Jelvény tulajdonosa a Rögzítésre, a Lányok, a Nők Ajándék (Rózsaszín)

HUF 989.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【Aranyos Kulcskarika Akasztó】Ez a kulcskarika akasztó kiváló kiegészítő rajzfilm rajongókA zsinór funkciók vibráló rajzfilm kiírja, hogy ez egy tökéletes ajándék számára, akik élvezni rajzfilm. ?【Anyag】A kantár anyaga magas minőségű poliészter, amely biztosítja, hogy tartós, nem deformálódik, vagy elhalványul.Még akkor is, ha rajtad hosszabb ideig, ez nem okoz bőrirritációt. ?【Szerkezet】Méret : 3.A zsinór egy átlátszó ID ablakban lehet csúsztassa elhelyezésére egy személyi IGAZOLVÁNY.Ez is egy színes, aranyos kantár, hogy az optimális méret. ?【Ajándékok】Ez a zsinór egy nagy ajándék, hogy a különböző egyének, mint a diákok, üzletasszonyok, illetve a tanárok.Ideális születésnapra, ballagásra, Valentin-Nap, Karácsony, Új Év. ?【Szolgáltatás】abban Az esetben, ha bármilyen kérdésük van, tudsz elérni bennünket, mi pedig azonnal válaszol.A 60 napos visszatérítési vagy csere garanciát biztosítja, hogy a minőségi szolgáltatás a Lok Dra.Célunk, hogy szolgálja minden ügyfél, hogy a legjobb képességeink szerint.Aranyos Kantár ID Jogosult.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik