• Újszülött
Játék Toll, Dekompressziós Mágneses Fém Toll, Többfunkciós Írás Mágnes Golyóstoll, Ajándék Gyerekeknek, vagy a Barátok (Fekete)

Játék Toll, Dekompressziós Mágneses Fém Toll, Többfunkciós Írás Mágnes Golyóstoll, Ajándék Gyerekeknek, vagy a Barátok (Fekete)

HUF 1529.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Többfunkciós Írás Eszközök】Ez a mágneses toll nem csak egy toll, szintén egy ujját fidget játékLehet forgatni, illetve átalakult különböző kreatív, szabad kombináció, több, változatos játszik. 【Építeni az Alakja A Játék Akarsz】Fáradt a játék, csak egy stílus?Ez a mágneses toll nem képes változtatni alakját szerint a képek bármikor, bárhol, mint a Kard, robotok, szörnyek, stb.Ez egy jó játék, hogy teljen az idő. 【Csomagolás Tartalmazza】Két Stylus Fejét, Lehet használni, mint egy zselés toll, érintőképernyő, toll, 13pcs mágneses gyűrűk, 12db acél golyók, használati utasítás, valamint díszdobozban. 【Nagy Ajándék】Egy tökéletes dekompressziós játék gyerekeknek, tanár, diák, mérnök, orvos, ügyvéd, tervezők, valamint egyéb agy-munkavállalók. 【Figyelmeztetés】Nem alkalmas a 12 év alatti gyermekek.Kérjük, használja, felnőtt felügyelete mellett. 【Többfunkciós Írás Eszközök】Ez a mágneses toll nem csak egy toll, szintén egy ujját fidget játék.Lehet forgatni, illetve átalakult különböző kreatív, szabad kombináció, több, változatos játszik. 【Építeni az Alakja A Játék Akarsz】Fáradt a játék, csak egy stílus?Ez a mágneses toll nem képes változtatni alakját szerint a képek bármikor, bárhol, mint a Kard, robotok, szörnyek, stb.Ez egy jó játék, hogy teljen az idő. 【Csomagolás Tartalmazza】Két Stylus Fejét, Lehet használni, mint egy zselés toll, érintőképernyő, toll, 13pcs mágneses gyűrűk, 12db acél golyók, használati utasítás, valamint díszdobozban. 【Nagy Ajándék】Egy tökéletes dekompressziós játék gyerekeknek, tanár, diák, mérnök, orvos, ügyvéd, tervezők, valamint egyéb agy-munkavállalók. 【Figyelmeztetés】Nem alkalmas a 12 év alatti gyermekek.Kérjük, használja, felnőtt felügyelete mellett.Egy tökéletes dekompressziós játék toll, a gyerekek, a tanárok, diákok, mérnökök, orvosok, ügyvédek, tervezők, valamint egyéb agy-munkavállalók.A mágneses toll készült, magas minőségű fém sima touch érzések, szagtalan, nem mérgező, erős mágneses teljesítmény, tartós, hosszú élettartamú.23 inch, teljesen hossza 4.72 inch, átmérő 0,49", ez a mágneses fidget pen mini kompakt méret a könnyebb cipelni, raktározás, könnyű használat.Kompatibilis Apple i Pad, Pro i Phone, i Pod, valamint minden más tabletta a kapacitív érintőképernyő.

Főbb jellemzők

Size:
7.01*2.10*1.18 inch

A vevőknek is tetszik