• Újszülött
TUOTANG 3D-s Anime Mousepads Genshin Hatása 原神 GanYu Mell Egér pad csuklótámasz Támogatása 3.2 cm-es Szilikon Gél Csukló Párna (Ganyu_a)

TUOTANG 3D-s Anime Mousepads Genshin Hatása 原神 GanYu Mell Egér pad csuklótámasz Támogatása 3.2 cm-es Szilikon Gél Csukló Párna (Ganyu_a)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【TÖKÉLETES FORMA, MÉRET】 - 26(L)*21(W)*3Design Genshin Hatása 原神 Gan Yu. 【KÖRNYEZETI ANYAG】- Készült PU alap + 2 Way szövet + Puha Szilikon.Környezetvédelmi, nem mérgező .HD Print & Vízálló , Mosható. 【KÉNYELMES】 - A puha párna megfelel a csuklóját, a maximális kényelem, valamint támogatják.Csökkenti a csukló irritáció, csukló fájdalom.Tartja a derék egy semleges helyzetben, ergonomikus, kényelmes.Evakuálni csukló nyomás tovább a csukló el a betegség. 【CSÚSZÁS & CSÚSZÁSMENTES】 - A puha, nem csúszós PU bázis markolatok az asztali határozottan.Ez megakadályozza az egérpad elcsúszását az asztalon.Ez soha nem fog mozogni az asztalról, amíg hámozd le. 【MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】 - Ha bármilyen kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba bármikor, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges, az elégedettség a végső cél.Anime Genshin Hatása 原神 Gan Yu Puha Rajzfilm 3 D Szilikon csuklótámasz Támogatás Egér Pad Tulajdonságok : Anyag : 2 Way Szövet + Puha Szilikon gél + PU Alap Méret : 26 x 21.85 az adott 0,70 x x 0.09 hüvelyk) Szín : Multi Csomag Tartalmazza : 1 x 3 D-s Anime Szilikon Csukló Támogatása Egér Pad Az Előnyök : 1. Tökéletes Design : Rugalmas, légáteresztő Lycra szövet felület + puha szilikon párnázott csukló egér pad + csúszásmentes PU alsó, amelyek puha érintés 2. Magas minőségű, puha szilikon hozza meg az igazi érintse meg igazán lazítani a csuklódat.Az egérpad lehet hajtani az lesz anélkül, hogy a gyűrődések. A 3 D Szilikon egér pad alkalmas minden típusú vezeték nélküli csak az egerek is tökéletes optikai trackball egér. Kreatív Tervezés : Pontosan utánozni a mell vagy a fenék rajzfilmfigurák, majd újra elosztja nyomás pontok nyugtató támogatása kivételes kényelmet. Könnyen tisztítható, majd többször is használhatóak. Szilikon van egy kis szaga, de a 3d-s egér pad készült kiváló minőségű szilikonból, ami nem nagyon odorous tartozik egy normális szag, amely nem okoz semmilyen kárt az emberi test. A 3d-s egér pad nem mosható gép.Amikor az egér pad használt egy ideig, csak óvatosan törölje le egy nedves törülközőt, pedig ez ugyanúgy néz ki, mint az új.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik