• Újszülött
MEGBÍZHATÓ Körben BE -, illetve KILÉPÉSI Ajtó Kivágás Jelek a Vállalkozások, Üzletek, Bárok, Éttermek, Üzletek (4 Fehér)

MEGBÍZHATÓ Körben BE -, illetve KILÉPÉSI Ajtó Kivágás Jelek a Vállalkozások, Üzletek, Bárok, Éttermek, Üzletek (4 Fehér)

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[KÉT MATRICÁK] Egy ENTER, majd az egyik KIJÁRAT a ragasztós hátú jel jelöli, hogy melyik ajtót kell használni a gyalogos forgalmat és/vagy a létesítmény [KÖRBEN KIVÁGOTT] A szavak kivágott, így a felület, hogy a matrica alkalmazása lesz a háttér színét adja meg, valamint KILÉPÉS.A kivágott betű az "Enter" pedig a "Kilép" vagy maradék szóval lehet választani, hogy használja a betűk helyett a kerek kivágás jelek. [MÉRET] Minden egyes kivágott 4-hüvelyk átmérőjű (szélesség). Az [ALKALMAZÁS] gombot, Ezek a matricák a fal biztonságban mehet minden tiszta, sima, száraz, nem porózus felület beleértve üvegablakok, festett ajtók.Töröld le, hagyja megszáradni, majd alkalmazni.Transzfer papír nem szükséges, mert a matricák el lehet távolítani, a munkahelyre, meg újra mindaddig, amíg a ragasztó tartott ingyenes, a port, a piszkot. [KÉT MATRICÁK] Egy ENTER, majd az egyik KIJÁRAT a ragasztós hátú jel jelöli, hogy melyik ajtót kell használni a gyalogos forgalmat és/vagy a létesítmény. [KÖRBEN KIVÁGOTT] A szavak kivágott, így a felület, hogy a matrica alkalmazása lesz a háttér színét adja meg, valamint KILÉPÉS.A kivágott betű az "Enter" pedig a "Kilép" vagy maradék szóval lehet választani, hogy használja a betűk helyett a kerek kivágás jelek. [MÉRET] Minden egyes kivágott 4-hüvelyk átmérőjű (szélesség). Az [ALKALMAZÁS] gombot, Ezek a matricák a fal biztonságban mehet minden tiszta, sima, száraz, nem porózus felület beleértve üvegablakok, festett ajtók.Töröld le, hagyja megszáradni, majd alkalmazni.Transzfer papír nem szükséges, mert a matricák el lehet távolítani, a munkahelyre, meg újra mindaddig, amíg a ragasztó tartott ingyenes, a port, a piszkot.Díszíteni a étterem, áruház, bolt, kocsma, vagy üzleti bejárati ajtó, üveg ablak vagy festett fal ezekkel a kerek matricák.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik