• Újszülött
VEESUN Fal Fájl Jogosultja Szervező Lóg Fájl Mail Szervező Fali Papír Magazin Dokumentum tartó Irodában, Otthon 8 Platformra.

VEESUN Fal Fájl Jogosultja Szervező Lóg Fájl Mail Szervező Fali Papír Magazin Dokumentum tartó Irodában, Otthon 8 Platformra.

HUF 2.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Szuper helytakarékos】A falra szerelt fájl szervező polcon több helyet takarít meg az asztalon, s elkerüli a bajt, anyagmozgató könyvek az asztalonNagyon alkalmas a falak hivatal fülkék/ család kis hálószoba/ az iskolák. 【Prémium Minőségű】A nagy teherbírású vastag vas drót tervezés, festék folyamat, hogy a termék több tartós, egyszerű de divatos stílus, hogy hozzon egy másik táj, hogy az irodában vagy otthon. 【Jobb Szervező】A 8-réteg dokumentum rack nagyon alkalmas a gazdaságot, illetve a tárolás Levél/A4 méretű papírok, levelek, iratok, újságok, füzetek, stb.A címke terület minden szinten lehetővé teszi, hogy a fájlok kezelése, majd engedd hát meg könnyen elérhető. 【Boldog Vásárlás】Méretek inch-ben : 12. Elkötelezett létrehozása gyönyörű, kreatív, divatos, háztartási cikkek. 【Élettartam Garancia】Mi amely hosszú idő után-értékesítés, illetve támogatás teljes visszatérítést, ha úgy érzi, van valami használata problémákat.Ez az iroda tároló lehet telepíteni a falon, hogy teljes mértékben kihasználni a fal tér, tartás az íróasztal tiszták vagyunk, maximalizálva a munka hatékonyságát. 3 Tier iroda falára szervező, remek válogatás fájlok, dokumentumok, folyóiratok, e-mail, irodalom, katalógusok, e-mail, levelek, mappák, kötőanyagok, helyhez kötött, füzetek.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik