• Újszülött
Perco 1 Sor Címkék - 10 Ujjú, 32,000 Üres Árképzési Címkék Perco 1 Sort Ár, Dátum Fegyverek (Perco 1 Sor Zöld, A 10 Ujját)

Perco 1 Sor Címkék - 10 Ujjú, 32,000 Üres Árképzési Címkék Perco 1 Sort Ár, Dátum Fegyverek (Perco 1 Sor Zöld, A 10 Ujját)

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✅FLUORESZKÁLÓ NARANCSSÁRGA CÍMKÉK : Általános Célú, Magas quality1 Vonal címkék Perco dátuma fegyvertSzintén kompatibilis a TXM 21-86, valamint XLPRO II jelölés fegyvert labelers. ✅32 TEKERCS : kapsz 32 tekercs címkék – elég jelölés címkék 32,000 elemek. ✅EGY SORT ÁR CÍMKÉK : Ezek a címkék tökéletes időpontja kódoló egység, árképzés, valamint az esetben árképzés.Van egy sort a nyomtatvány használata egyszerű, könnyen olvasható. ✅ERŐS ÖNTAPADÓS CÍMKÉK : Ezek a címkék mögött egy erős ragasztó, ami rúd szilárdan.Ez nem csak, hogy könnyebb az ár vagy a dátum mark a leltár - azt is megakadályozza, megeresztés. ✅MADE IN USA : használjuk a legjobb minőségű anyagok verhetetlen ajánlat támogatja, hogy minden ügyfelünknek.Elégedettség garantált, vagy a pénzt vissza. ✅FLUORESZKÁLÓ NARANCSSÁRGA CÍMKÉK : Általános Célú, Magas quality1 Vonal címkék Perco dátuma fegyvert.Szintén kompatibilis a TXM 21-86, valamint XLPRO II jelölés fegyvert labelers. ✅32 TEKERCS : kapsz 32 tekercs címkék – elég jelölés címkék 32,000 elemek. ✅EGY SORT ÁR CÍMKÉK : Ezek a címkék tökéletes időpontja kódoló egység, árképzés, valamint az esetben árképzés.Van egy sort a nyomtatvány használata egyszerű, könnyen olvasható. ✅ERŐS ÖNTAPADÓS CÍMKÉK : Ezek a címkék mögött egy erős ragasztó, ami rúd szilárdan.Ez nem csak, hogy könnyebb az ár vagy a dátum mark a leltár - azt is megakadályozza, megeresztés. ✅MADE IN USA : használjuk a legjobb minőségű anyagok verhetetlen ajánlat támogatja, hogy minden ügyfelünknek.Elégedettség garantált, vagy a pénzt vissza.Ezek a címkék a tökéletes időpontja kódoló egység, árképzés, valamint az esetben árképzés.Van egy sort a nyomtatvány használata egyszerű, könnyen olvasható.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik