• Újszülött
PU Bőr Vízálló Ceruza Esetben,3D-s Tér el a Hajó, a Cipzár Toll Tok az Iskola Táska, Irodai Papíráru Szervező Tárolás (Fekete)

PU Bőr Vízálló Ceruza Esetben,3D-s Tér el a Hajó, a Cipzár Toll Tok az Iskola Táska, Irodai Papíráru Szervező Tárolás (Fekete)

HUF 1168.20
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?A 3 D űrhajó alakja egy jó ajándék vissza az iskolába, születésnap,karácsony,halloween, hálaadás .Ez egy tolltartó, alkalmas minden korosztály számára, a fiúk, lányok. ?Prémium anyag . Ez történt a PU vízálló anyagból, hogy megvédje a dolgok belső kínál kényelmes megható érzés tartja a stationaries a portól, karcolásoktól, illetve dudorok, 9 x 4. ?Nagy kapacitású, tartsa 80 tollak. ?Külön tolltartó, valamint hálós zseb rekesz. ?A cipzár biztosítja a zökkenőmentes megnyitása, illetve bezárása.Funkció : -3 D-s űrhajó tervezés -Méret : 9 X 4.2 cm -Könnyen hordozható -Nagy kapacitás,tartsa 80 toll-Tartós, vízálló PU anyag -A cipzár biztosítja a zökkenőmentes nyitó-záró -Külön tolltartó, valamint hálós zseb rekesz -többfunkciós Használat : Tökéletes Iskolai Használatra;Ideális Irodai Tároló;Eszköz Könyv szerinti Esetben Nem csak egy tolltartót,a nagy kapacitás, hogy a táska korlátlan használat.Ez nem probléma, hogy a világítás kábel,fülhallgató,PC adapter,telefon adapter,stb.Még a telefont is fel lehetne benne.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik