• Újszülött
Tároló Doboz Átlátszó A4-es Papír, Műanyag Tároló Doboz Fiókos Íróasztal Fájl Befejező Tároló Tároló Doboz HUYP (Szín : Szürke)

Tároló Doboz Átlátszó A4-es Papír, Műanyag Tároló Doboz Fiókos Íróasztal Fájl Befejező Tároló Tároló Doboz HUYP (Szín : Szürke)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Tervezés : egy pillantással, nagy méret, tedd le A4-es papír, dokumentumok, könyvek, irodai kellékek, közepes méretű írószer, szemüveg, számológépek, kozmetikumokAnyag : pp anyag, környezetbarát, megfelelnek a követelményeknek.Részletek : Intim kezelni, könnyen nyit-zár, anti-csepp csat, hatékonyan akadályozza meg a fiók alá.Tipp : A szállítási idő a termék 10-15 nap, a kép csak tájékoztató jellegű.Képek által érintett kamera berendezés, világítás, illetve megjelenítési Beállítások eredményezi, hogy egy kis színt különbségek, a termék színe lesz jobb, főleg szerint a termékek ténylegesen kapott.Szín : kék, barack, szürke Méret : 25*33*35.5 cm Funkció : iroda, otthon Jellemzők : 1. A jellemzők a műanyag tároló dobozban, hogy a felső, mind az alsó burkolatok csatlakoztatott, a csatok vannak bekötve, a mozgatható fogantyú helyezünk a barázdák, melyek kényelmes, hordozható, szép megjelenésű. 2, az előnyöket műanyag tároló doboz tartós, nem fél a víztől, jó fürdőzéssel. 3, a széle sima, nem burr, a fordított csat megakadályozza, hogy a fiók alá, a fiók egyenletes, nem fáj a kezem. A felső széle a groove, hogy megakadályozzák a tárgyak alá. 5, masszív, vastag, jó teherbíró, titkos tároló, könnyen venni. 6, hosszú élettartam, jó tömítés, anti-szerves oldószer, sav-bázis korrózió, nem mérgező tulajdonságait. A műanyag anyaga könnyű, száraz, repedés, száraz éghajlat, elkerülve a napozás sokáig.Minden méret mért kézzel, de lehet, hogy egy hiba 1-3cm.A termék nem tartalmaz felvételi kellékek, a tényleges kapott termékeket a legfontosabbak.Ha bármilyen kérdése van a termék tartalom, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi lesz boldog, hogy téged szolgáljon.Kérjük, olvassa el a termék leírását, valamint szeretném, ha boldog vásárolni!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik