• Újszülött
Leatherbound Jegyzetfüzet, Napló, Kézzel készített Olaszországban, 288 Bélelt/Kimondta Oldalak Med Méret 6x9-hüvelyk (4 színben)

Leatherbound Jegyzetfüzet, Napló, Kézzel készített Olaszországban, 288 Bélelt/Kimondta Oldalak Med Méret 6x9-hüvelyk (4 színben)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★ Mi tesz egy Epica journal különleges?KIVITELEZÉS!Minden Epica journal kézzel készített, hogy szigorú előírások felülmúlhatatlan minőséget, valamint a részletekreEgyszerűen nem fog találni egy jobb lap. ★ Kényelmes utazási méretű notebook/lap 288 BÉLELT írás oldal (24 vonalak/pg). ★ Tökéletes minden írás médiumok, írni minden festék típusok, szénnel vagy ceruzával. ★ UNBOXING EGY EPICA NAPLÓ EGY GYÖNYÖRŰ TAPASZTALAT IS.Azt tervezzük meg a KIFOGÁSTALAN SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS azonos, UGYANAZ a NAP TELJESÍTÉSE, a SZÁLLÍTÁS INGYENES, A KEGYES CSERE & VISSZATÉR POLITIKA.Ha nem elégedett a hála folyóirat férfi & nő, akkor kérjük lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA EGY TELJES VISSZATÉRÍTÉST.Egy értékes CSALÁDI EREKLYE kezdődik Epica.Mi biztosítja, hogy a vászon, illetve a kínálat az emlékek, akkor OSSZA GENERÁCIÓK óta. ★ Mi tesz egy Epica journal különleges?KIVITELEZÉS!Minden Epica journal kézzel készített, hogy szigorú előírások felülmúlhatatlan minőséget, valamint a részletekre.Egyszerűen nem fog találni egy jobb lap. ★ Kényelmes utazási méretű notebook/lap 288 BÉLELT írás oldal (24 vonalak/pg). ★ Tökéletes minden írás médiumok, írni minden festék típusok, szénnel vagy ceruzával. ★ UNBOXING EGY EPICA NAPLÓ EGY GYÖNYÖRŰ TAPASZTALAT IS.Azt tervezzük meg a KIFOGÁSTALAN SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁS azonos, UGYANAZ a NAP TELJESÍTÉSE, a SZÁLLÍTÁS INGYENES, A KEGYES CSERE & VISSZATÉR POLITIKA.Ha nem elégedett a hála folyóirat férfi & nő, akkor kérjük lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA EGY TELJES VISSZATÉRÍTÉST.Egy értékes CSALÁDI EREKLYE kezdődik Epica.Mi biztosítja, hogy a vászon, illetve a kínálat az emlékek, akkor OSSZA GENERÁCIÓK óta.Klasszikus Bőr Napló, kézzel készített Firenzében, Olaszországban.Ezeréves Rózsaszín bőr, aláírás 5/16" főiskolai bélelt-oldalas lap notebook, csokoládé barna vonalak, gazdag krém színű oldalak, könnyű 22lb sav-ingyenes / levéltári írás raktáron, vastag könyvkötő táblák, finom zöld oldal marker, elegáns zöld repülni hagyja.Tökéletesen méretű a könnyű hordozhatóságért vagy az utazás.Megerősített barázdált gerinc négy helyen egy időtlen klasszikus nézd, amely kézzel nyomva panelek könnyen nyitó-záró, de még mindig határozza meg lapos.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik