• Újszülött
JOYTUTUS Érme Tartó, Hordozható Érme Változás Szervező, Egyetemes Érme Tárolására Érme tartó Autó, Pénztárca, Zsebek (Rózsaszín)

JOYTUTUS Érme Tartó, Hordozható Érme Változás Szervező, Egyetemes Érme Tárolására Érme tartó Autó, Pénztárca, Zsebek (Rózsaszín)

HUF 3474.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A speciálisan érme ügyet szolgál szükséges tartozék mindenSzervez minden nap használt fillérekért, ötcentest, negyedek, vagy rongy egy kecses.Ha valaha is kotorászott ügyetlenül érmék sajnálom, hogy a rendetlenség, ez az, amire szüksége van. 【Magas Minőségű & Könnyen Használható】Az érme adagoló készült kiválasztott ABS műanyag, valamint a kiváló minőségű tavaszi, csak tolja, hogy vegye ki az érméket.Egy szakmai K + F csapat, szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy minden változás szervező kapsz tartós, nem lesz csalódott. 【Szépen Tárolt】Az érme jogosultja funkciók hat slot, amelyek kifejezetten arra tervezték, hogy tartsa az Amerikai érmék.A két csatlakozóval negyedévben, két csatlakozóval dimes, egy slot fillérekért, egy slot fillérekért lehet tartani a aprópénz szervezett, könnyen hozzáférhető helyen.Minden slot legfeljebb 4-5 érmék. 【Részletekre】Az érme jogosultja jellemzők fém labdát középen, hogy lehet nyomni, vagy hengerelt a jó stresszoldó.Emellett, hat csavart alján az engedélyes biztosítja a stabilitást, a tartósság.Azt is teszi a tökéletes ajándék a család meg a barátok. 【Széles Kompatibilitás】A kompakt, hordozható kivitel, az érme szervező lehet használni a különböző beállításokat, beleértve az autóban, az irodában vagy otthon.Meg is lehet tárolni, a tárca vagy a zsebében a könnyű hozzáférést bármikor.Ez a tökéletes módja annak, hogy mentse idő maradjon szervezett. 【Szakmai Szolgáltatás】állunk a minőség a termék vagy elkötelezett amellett, hogy kiváló ügyfélszolgálat.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, biztosítunk ingyenes küldje el újra a szolgáltatást.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik