• Újszülött
G-Ahora 7db Bangtan Fiúk Zselés Toll BT/21 0.5 mm, Fekete Golyóstollat tanszerek Írásban Főiskola Működik Iskola (Toll-BT-7db)

G-Ahora 7db Bangtan Fiúk Zselés Toll BT/21 0.5 mm, Fekete Golyóstollat tanszerek Írásban Főiskola Működik Iskola (Toll-BT-7db)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?7 csomag 0,5 mm roiierbaii pont gél Tinta, toll fekete gyorsan száradó tinta, Az írás sima, a tinta színe mély, a festék gyorsan szárad, segítsen megőrizni a munka tiszta, rendezett ?Aranyos design aranyos BT/21 rajzfilm minta,amely alkalmas a terembe, irodaszerek.Egyedi tartozékok hadsereg szerető, a hadsereg rajongók körül. ?A toll teste kényelmes, írhatnak, hosszú ideig anélkül, hogy kellemetlen érzés a kezét. ?Hadsereg Lányok Ajándék - Jó megjelenésű, praktikus ajándék szett alkalmas minden női BT ventilátor, de lehet használni a munkahelyen vagy az iskolában.Mint egy exkluzív ajándék bálványok. ?Szolgáltatás - ZNTINA elkötelezett amellett, hogy az egész szívű szolgáltatás minden ügyfélnek.Bármilyen minőségi probléma a terméket, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz megoldani 24 órán belül. ?7 csomag 0,5 mm roiierbaii pont gél Tinta, toll fekete gyorsan száradó tinta, Az írás sima, a tinta színe mély, a festék gyorsan szárad, segítsen megőrizni a munka tiszta, rendezett. ?Aranyos design aranyos BT/21 rajzfilm minta,amely alkalmas a terembe, irodaszerek.Egyedi tartozékok hadsereg szerető, a hadsereg rajongók körül. ?A toll teste kényelmes, írhatnak, hosszú ideig anélkül, hogy kellemetlen érzés a kezét. ?Hadsereg Lányok Ajándék - Jó megjelenésű, praktikus ajándék szett alkalmas minden női BT ventilátor, de lehet használni a munkahelyen vagy az iskolában.Mint egy exkluzív ajándék bálványok. ?Szolgáltatás - ZNTINA elkötelezett amellett, hogy az egész szívű szolgáltatás minden ügyfélnek.Bármilyen minőségi probléma a terméket, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, mi lesz megoldani 24 órán belül.Köszönöm, hogy meglátogatta ZNTINA Ékszer & élvezze a vásárlást.Mi szakosodott ékszerek készítése.A termékek ihlette hétköznapi tárgyak, mint például Anime, Bts, állatok, természet, tudomány, tételek, sőt még többet is.Visszajelzés : pozitív befolyásolás lesz a motiváció, lépjünk előre.Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, megoldjuk, hogy 24 órán belül.Mi mindent megteszünk, hogy megoldja, illetve az ön számára a legjobb szolgáltatást, kapsz egy tökéletes vásárlási élmény.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik