• Újszülött
Fordító Fülhallgató, Fordító Készülék Smart Hang Fordító Fülhallgató, 84 Fordító Vezeték nélküli Fülhallgató Zene Hívás Ajándékok(Fekete)

Fordító Fülhallgató, Fordító Készülék Smart Hang Fordító Fülhallgató, 84 Fordító Vezeték nélküli Fülhallgató Zene Hívás Ajándékok(Fekete)

HUF 1568.70
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Fordító fülhallgató felszerelt prémium hangszóró adni egy magával ragadó zene, zenehallgatás élményétSzóval ez is lehet a tökéletes headset zenehallgatáshoz, telefonál.Fordító fülhallgató támogató ALKALMAZÁS, szkennelje be a QR-kód a mellékelt fordítás kártyát, hogy töltse le, majd adja meg az aktiválási kódot letöltése után kezdődik használata (Megjegyzés : ez a fordítás kártya aktiválási kód havi kártya, amelyet meg kell újítani, igény szerint lejárta után).Fordító fülhallgató támogatja online fordítás 84 nyelven, powered by 6 felső fordítás motorok 99% - a fordítás pontosságát.Bluetooth-fordító fülhallgató 120 óra készenléti idő 24 óra, a hosszú akkumulátor élettartam hosszabb fordítási időt.Fordító fülhallgató lehet játszani 3 órát, a töltés esetben a töltés, akkor lehet használni, egy egész napot, így soha nem kell aggódnod, hogy elfogy a hatalom, ha kimegy. 2 x Fülhallgató. 1 x Töltés Esetében. 4 x Fülhallgató Kap. 1 x használati Utasítás. 1 x Fordítás Kártya.A végső cél az, hogy a fogyasztók a világon egyedülálló vásárlási élményt.Amíg van kereslet, megtalálja, hogy mit akarsz a boltban a Dpofirs márka.Önnek egy gazdagító, minőségi vásárlási élmény a cél dolgozunk. 【84 Fordító】fordító fülhallgató támogatja online fordítás 84 nyelven, powered by 6 felső fordítás motorok 99% - a fordítás pontosságát. 【Aktiváló Kód】Fordító fülhallgató támogató ALKALMAZÁS, szkennelje be a QR-kód a mellékelt fordítás kártyát, hogy töltse le, majd adja meg az aktiválási kódot letöltése után kezdődik használata (Megjegyzés : ez a fordítás kártya aktiválási kód havi kártya, amelyet meg kell újítani, igény szerint lejárta után). 【Fordító Fülhallgató】fordító fülhallgató felszerelt prémium hangszóró adni egy magával ragadó zene, zenehallgatás élményét.Szóval ez is lehet a tökéletes headset zenehallgatáshoz, telefonál. 【Hosszú Készenléti Idő】Bluetooth-fordító fülhallgató 120 óra készenléti idő 24 óra, a hosszú akkumulátor élettartam hosszabb fordítási időt. 【Fordító Fülhallgató Üzleti Utazási Tanulás】fordító fülhallgató lehet játszani 3 órát, a töltés esetben a töltés, akkor lehet használni, egy egész napot, így soha nem kell aggódnod, hogy elfogy a hatalom, ha kimegy.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik