• Újszülött
37mm Objektív Szűrő 55mm Gyűrű,Kamera Szűrők Gyűrű Compatiable Minden Márka Ø37mm Objektív Ø55mm UV ND CPL Kamera Szűrő.

37mm Objektív Szűrő 55mm Gyűrű,Kamera Szűrők Gyűrű Compatiable Minden Márka Ø37mm Objektív Ø55mm UV ND CPL Kamera Szűrő.

HUF 1079.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【1】Készült CNC gyártás ez a step-up gyűrűt, majd alkalmazni egy matt fekete galván célba,ami ellenáll a korróziónak, illetve más, koptató elemek gyakran találkozott a szabadtéri fotózás 【2】Szűrők Gyűrű,lehet szerelni az első az objektív eléréséhez különböző átmérőjű ugyanazt a lencse átmérő szűrő,napellenző,további objektív, valamint egyéb kiegészítők.A cél az, hogy növelje az átmérője a lencse.Változás a szűrő vagy az adapter vagy a lencse vagy más mérete : 37mm, hogy 55mm. 【3】Compatiable : Hogy az oldalon a lencse : 37mm (Minden Márka Ø37mm),Hogy az oldalon a szűrő szál : 55mm (Minden Márka Ø55mm).A lencse szál méretben lesz kinyomtatva alatt az objektívsapkát vagy írásbeli valahol a lencse hordó.Győződjön meg róla, hogy megfelelő méretű, különben nem lesz jó a lencse. 【4】Az első számú egy adapter gyűrű mindig a lencse menet mérete,a második szám a szűrő méret a tartozék.Ha az első szám nagyobb,egy step-down gyűrű, Amit egy lépés felfelé a gyűrűt?Lépjen fel gyűrűk,is ismert, mint adapter gyűrűk,lehetővé teszi, hogy használja a szűrőket, illetve a tartozékok, amelyek nem ugyanolyan méretű, mint a kamera lencséjén. 【Megjegyzés】Miért Válassza Bei Zmei Márka Is.professzionális kamera tartozék gyártó.Elkötelezett, hogy a termékeket magas minőségű & jó ár.Fémből tömítő gyűrű,sokkal szorosabb.Lézer betűtípusok, de sokkal tartósabb.Megfeleljen a Környezetvédelmi Előírásoknak Ro HS. 【1】Készült CNC gyártás ez a step-up gyűrűt, majd alkalmazni egy matt fekete galván célba,ami ellenáll a korróziónak, illetve más, koptató elemek gyakran találkozott a szabadtéri fotózás. 【2】Szűrők Gyűrű,lehet szerelni az első az objektív eléréséhez különböző átmérőjű ugyanazt a lencse átmérő szűrő,napellenző,további objektív, valamint egyéb kiegészítők.A cél az, hogy növelje az átmérője a lencse.Változás a szűrő vagy az adapter vagy a lencse vagy más mérete : 37mm, hogy 55mm. 【3】Compatiable : Hogy az oldalon a lencse : 37mm (Minden Márka Ø37mm),Hogy az oldalon a szűrő szál : 55mm (Minden Márka Ø55mm).A lencse szál méretben lesz kinyomtatva alatt az objektívsapkát vagy írásbeli valahol a lencse hordó.Győződjön meg róla, hogy megfelelő méretű, különben nem lesz jó a lencse.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik