• Újszülött
A zodiákus Gyűrű 12 Csillagkép Gyűrű Állítható Horoscop Gyűjtemény Szülinapi Gyűrű Ajándék Nők Tini Lányok Preppy Gyűrűk Csomag (C, Méret)

A zodiákus Gyűrű 12 Csillagkép Gyűrű Állítható Horoscop Gyűjtemény Szülinapi Gyűrű Ajándék Nők Tini Lányok Preppy Gyűrűk Csomag (C, Méret)

HUF 6030.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Méret Mérési】 - A Gyűrű Egy Nyitott Kialakítás, A Méret Állítható LeszMegközelítőleg Teljes Hossz : 6cm ; Tipp : Kézi Mérés Lehetővé teszi a Hibák. 【Biztonságos, Hipoallergén】 - Ez az Ékszer Rozsdamentes Acélból Készült Tartós,Nem Deformálódik.A Ékszerek Egy Fémes Csillogású, És Nem Fog A Rozsda, De Az Ékszerek Szárazon Kell Tartani.Emellett A Termékeket, ólommentes, Nikkel-mentes, Valamint Hipoallergén-annyira nem, Hogy A Bőr Vörös Vagy Viszket. 【Emlékmű Ajándék】 - Csomagolt Fehér Ékszer Ajándék Dobozok, High-end Ajándék Dobozok Alkalmasak ajándéknak.Ez Lehet Használni, Mint Szülinapi Ajándék, Különleges Ajándék, Esküvői Ajándék, Pár Ajándékot, Újévi Ajándékok, Stb. A Nők Érdekel, Anyák, Testvérek, Lányai, Feleségét. 【Téma】 - A 12 Csillagkép Képviselnek A Különböző Születési Alkalommal, Más-Más Személyiség Jellemzői.Mindenkinek Megvannak A Saját Jellemzői, S Ez A Gyűrű Nagyon Alkalmas Az Ön Számára, Hogy Megmutassa, A Személyiség.Alkalmas Bármilyen Nő.Méret : adjusted Style : 12 Constellations Package : 1 DB Gyűrű.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik