• Újszülött
Teleszkópos Fotózás Fény 50 Dinamikus Hatások Távirányító Bázis LED Stick Fényes, Stabil, Állítható Cső Fény ( Szín : Base_0.9m )

Teleszkópos Fotózás Fény 50 Dinamikus Hatások Távirányító Bázis LED Stick Fényes, Stabil, Állítható Cső Fény ( Szín : Base_0.9m )

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Távirányító】Minden fény ellenőrzési műveletek valósítható távirányító, felszabadítva a kezét, de nem kell oda-vissza mozognak, hogy állítsa be a fény 【Állítható Könnyű Állvány】Szakaszon a lámpától a 24.2, mint szükséges,Az 1/4" beépítő csavar lehetővé teszi, hogy a cég melléklet a fogantyút. 【Rugalmas】Szerelje fel a villanyt, állítható, könnyű állvány, vagy tartsd a kezedben, hogy felcsillan a témában, bármilyen irányból távolság. 【Forgatás】A fényképészeti lámpatartó lehet forgatni 360 fokban, hogy megfeleljen a világítási követelmények különböző szögekből. 【Szabályozható】Minden lámpa biztosítja fényes, stabil, nem villogó fény forrása, fotózás, videó hozzáadása csodálatos színű fények a fotók, videók. 【Távirányító】Minden fény ellenőrzési műveletek valósítható távirányító, felszabadítva a kezét, de nem kell oda-vissza mozognak, hogy állítsa be a fény. 【Állítható Könnyű Állvány】Szakaszon a lámpától a 24.2, mint szükséges,Az 1/4" beépítő csavar lehetővé teszi, hogy a cég melléklet a fogantyút. 【Rugalmas】Szerelje fel a villanyt, állítható, könnyű állvány, vagy tartsd a kezedben, hogy felcsillan a témában, bármilyen irányból távolság. 【Forgatás】A fényképészeti lámpatartó lehet forgatni 360 fokban, hogy megfeleljen a világítási követelmények különböző szögekből. 【Szabályozható】Minden lámpa biztosítja fényes, stabil, nem villogó fény forrása, fotózás, videó hozzáadása csodálatos színű fények a fotók, videók.A bot alakú helyet takarít meg, majd a könnyen hordozható, nem extra burden Stepless Szabályozható Fényerő 0%-100% - Képes Kielégíteni a Különféle Felvételi Needsthere nem lesz tovagyűrűző vagy sztroboszkóp jelenség során shooting Very Közel Természetes Fény, Képviseli természetesebb, Pontos Színek, a Kép, illetve Videó Minőség Excellent The light stick szuper könnyű, ideális handheld Portable test, hogy fénykép vagy videó outside Ergonomic design lehetővé teszi, hogy egy kézzel művelet nélkül további szerelési accessories So, hogy a felvétel nem korlátozza a helyszín, hová szeretnél lőni, hogy hol szeretné shoot High színvisszaadási, könnyű elérni kiegészítő light Remote ellenőrző lámpa, 50 féle fények Hatása lehet kapcsolni a willpacking : Távirányító * 1 Lamp cső * 1 Bracket * 1 Base * 1 Notes : 1.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik