• Újszülött
CAMMHD Test Kamera, 1080P HD Hordozható Videó Felvevő Mágneses Zsebében Klip, Támogatja Felvétel Audio, illetve Videó,Fotó(32GB)

CAMMHD Test Kamera, 1080P HD Hordozható Videó Felvevő Mágneses Zsebében Klip, Támogatja Felvétel Audio, illetve Videó,Fotó(32GB)

HUF 1.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【1080 P HD Kamera Test】Támogatja a 1080 P@30fps, valamint 720@30fps, HD videó felvétel, a fontos részletek áttekintése; 140° széles látószögű design segít, hogy rögzítse egy szélesebb körű jelenetek, ideális a mindennapi élet, munka használni 【Audio, illetve Videó Test Kamera】Ez egy mini test kamera audio, illetve videó felvételt, akkor használd a rekord fontos életesemények dolgozni események; is támogatja felvétel csak akkor működnek, akkor tudja használni, mint egy hangrögzítő. 【Mágneses Csipesz Test Kamera】A klip két szuper vonzó mágnes könnyedén viselni test kamera a kabát zsebében vagy a klip egy könyvet, vagy csatolja a fém tárgyakat. 【Multi-function jelenet test kamera】támogatja a folyamatos videó rögzítés 180 perc felvétel 560 perc.Használhatja, hogy rögzítsék a gyermek növekedését, fontos tanulságokat, találkozókat, vészhelyzet, stb. 【Mini kameráján】a méret A M1 test kamera 32cm*28 cm*91cm, de a tömeg csak 34.Kicsi, könnyű, nagyon kényelmes szállítására.A dobozban : M1 test kamera, töltő fej, adatkábel, kártya pin-kódját, majd törlőkendő. 【1080 P HD Kamera Test】Támogatja a 1080 P@30fps, valamint 720@30fps, HD videó felvétel, a fontos részletek áttekintése; 140° széles látószögű design segít, hogy rögzítse egy szélesebb körű jelenetek, ideális a mindennapi élet, munka használni. 【Audio, illetve Videó Test Kamera】Ez egy mini test kamera audio, illetve videó felvételt, akkor használd a rekord fontos életesemények dolgozni események; is támogatja felvétel csak akkor működnek, akkor tudja használni, mint egy hangrögzítő. 【Mágneses Csipesz Test Kamera】A klip két szuper vonzó mágnes könnyedén viselni test kamera a kabát zsebében vagy a klip egy könyvet, vagy csatolja a fém tárgyakat. 【Multi-function jelenet test kamera】támogatja a folyamatos videó rögzítés 180 perc felvétel 560 perc.Használhatja, hogy rögzítsék a gyermek növekedését, fontos tanulságokat, találkozókat, vészhelyzet, stb. 【Mini kameráján】a méret A M1 test kamera 32cm*28 cm*91cm, de a tömeg csak 34.Kicsi, könnyű, nagyon kényelmes szállítására.A dobozban : M1 test kamera, töltő fej, adatkábel, kártya pin-kódját, majd törlőkendő.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik