• Újszülött
HD PENTAX D FA 100mm Macro F2.8ED Ó Makró Objektív, porálló, Időjárás-Ellenálló AW (Minden Időben) Építési, Fekete (20320)

HD PENTAX D FA 100mm Macro F2.8ED Ó Makró Objektív, porálló, Időjárás-Ellenálló AW (Minden Időben) Építési, Fekete (20320)

HUF 44725.50
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Kivételes képalkotó teljesítmény] A lencsét foglal egy ED (Extra alacsony Szórású) üveg optikai elem, két Rendellenes Diszperziós üveg optikai elemek, hogy kompenzálja a különböző rendellenességek, illetve minimalizálja a termelés a nem kívánt lila béren kívüli hatás [Porálló, időjárás-ellenálló Ó építési] az Objektív porálló, időjárás-ellenálló AW (Minden Időben) építési kivételes szabadtéri fényképezés megbízhatóság. [Exkluzív külső design kiemelkedő működési] Az objektív egy vonzó, elegáns megjelenésű, a fémes külső részeket gondosan megmunkált, a magas minőségű alumínium. [Kompakt, könnyű kialakítás] Lencse van egy kompakt, könnyű design, kiváló súlyelosztás, ergonómia, valamint a kormányozhatóságot. [Kör alakú diafragma] Kör alakú diafragma termel természetes, szép bokeh (kikapcsolódni) hatása a nyitott blende, hogy egy rekesz az F5. [SP(Super Protect)Bevonat] PENTAX-eredeti SP bevonatot használ, fluor kezelés az elülső felülete, a lencse.Ez megakadályozza, hogy a tapadás a por -, víz-csepp, zsír, illetve egyéb anyagok. [Mi van a dobozban ] Lencse, lencse puha tok, napellenző, objektív sapka, bajonett kupak. Kivételes képalkotó teljesítmény lehetővé tette a legújabb optikai kialakítás technológiák A lencsét foglal egy ED (Extra alacsony Szórású) üveg optikai elem, két Rendellenes Diszperziós üveg optikai elemek, hogy kompenzálja a különböző rendellenességek, illetve minimalizálja a termelés a nem kívánt lila béren kívüli hatás.Ez párosulva a magas minőségű, többrétegű HD (High Definition) Bevonat, amely jelentősen csökkenti az átlagos reflektancia a látható ray spektrum kevesebb, mint 50%, míg a hagyományos modellek, valamint az innovatív INGYENES (Fix Hátsó Elem Kiterjesztés) fókuszáló rendszer.Együtt ezek a technológiák hatékonyan csökkenti a generációs jelzőfényt, illetve a szellem a képeket, hogy legalább a teljes fókusz tartomány — a legkisebb tárgytávolság, hogy infinity — adja a tiszta, magas-minőségű képek.A lencse is rendelkezik, élet-méret nagyítás a közel-lövéshez, hogy elfog drámai, jól-részletes közeli képek. Porálló, időjárás-ellenálló Ó építési kivételes szabadtéri fényképezés megbízhatóság Készen változatos szabadtéri fényképezés körülményei, az objektív porálló, időjárás-ellenálló AW (Minden Időben) építési először egy PENTAX makró objektív.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik