• Újszülött
伟 祥 Gyep levegőztetők hatékonyan alkalmazhatóak Spike Cipő, 8 Állítható, Erős Nylon Heveder, Brit Tervezett, Előállított, a Maximális Levegőztetés.

伟 祥 Gyep levegőztetők hatékonyan alkalmazhatóak Spike Cipő, 8 Állítható, Erős Nylon Heveder, Brit Tervezett, Előállított, a Maximális Levegőztetés.

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1Gyep szénsavas cipő, hogy nagyon könnyű eléréséhez szükséges levegőztetés a talaj.Csak vedd fel a gyep felfújható cipő sétálni, kapsz egy zöldebb, egészségesebb, valamint több gyönyörű gyepet.Szerelési Útmutató - vannak szerelési útmutató a csomag, amely lehet telepíteni, gyorsan, egyszerűen.Univerzális - Egy méret mindenkire jó, a gyep aerating cipő van egy masszív ba.Használat : a Gyep, vagy az Építési industryse.A csomag Tartalmazza - 2 x Cipő, 26 x Körmök, Dió, 8 x Nylon Cipőfűző,1 x Villáskulcs, 1 x használati Utasítás.Miért válassza a gyep levegőztetők hatékonyan alkalmazhatóak cipő?Azt kapja, amit fizetni for1. Használjuk tiszta PP, ne adjunk hozzá kis szennyeződések, jó alakíthatóság, tartós, nem könnyű break2. Használjuk a design 8 szalagok, amely megoldja a problémát, hogy nem könnyű kijavítani. Az acél köröm készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami nem könnyű bend4. Ha úgy dönt, hogy ezek az olcsó kerti cipő, ők tényleg nem játék.Tudni fogja, hogy ezek a dolgok nem működik.Mindig elfoglalt, hogy helyrehozzuk a shoes Packing Tőzsdei : 26 x rozsdamentes acél spikes8 x állítható straps1 x kis wrench1 x használati utasítás.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik