• Újszülött
20DB Kert Határon Szegély, Kert, Táj Szegély Határok DIY a virágágyások,Kerti Sétány, valamint a Táj Szegély Díszítés Műanyag Kő Hatás (Szürke)

20DB Kert Határon Szegély, Kert, Táj Szegély Határok DIY a virágágyások,Kerti Sétány, valamint a Táj Szegély Díszítés Műanyag Kő Hatás (Szürke)

HUF 2.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Az egyszerű geometriai formák megjelenése kert ágy szegély teszi a kertben, vagy virágágyás nézel ki, szép, elegáns, gyönyörű, mutatja az életed minőségétÁl Macskaköves Kő Hatás&Műanyag Kerti Szegély.Tartsa a gyepen, majd virágágyások szépen elválasztott ez a vonzó kalapács-a szegély, blokkolja a nemkívánatos fű terjedését.Használt Berendezés járdán, virágágyás, vagy gyűrű egy fatörzs, egy ál macskaköves. 【Távoli Kő Megjelenés】 : A kő néz ki ezt a kerti szegély tökéletesen ötvözi a gyepet, míg létre egy egyedi határ, tökéletes fa gyűrű körül föld feletti medencék. 【Termék Méret】 : Minden darab kert határon szegély kő intézkedések 25×23cm/9.6×9inch, a tét 13cm.A csomag tartalma 20 darab, hogy megfeleljen a napi szükséglet (lehet fedezni 5 méteres kerti szegély). 【Prémium Anyag】 : A virágágyás szegély készült gyakorlati PP műanyag, nem habzó, nem peeling, nincs korrózió, nagy szívósság, valamint az a hatása, igazi rock formáció. 【Biztosítóberendezés groove design】 : A kerti szegély határon célja a biztosítóberendezés barázdák, egyszerűen csatlakoztathatja minden része együtt.Akkor hozzon létre egy elegáns, kifinomult megjelenést a kertben a növények, anélkül, hogy a sok erőfeszítés. 【Elégedettségi Garancia】 : Az elégedettség a legnagyobb motiváció, ha bármilyen kérdése van a termékekkel, kérjük, bátran forduljon hozzánk, megoldjuk a zavart, hogy 24 órán belül.boldog vásárolni. 【Távoli Kő Megjelenés】 : A kő néz ki ezt a kerti szegély tökéletesen ötvözi a gyepet, míg létre egy egyedi határ, tökéletes fa gyűrű körül föld feletti medencék. 【Termék Méret】 : Minden darab kert határon szegély kő intézkedések 25×23cm/9.6×9inch, a tét 13cm.A csomag tartalma 20 darab, hogy megfeleljen a napi szükséglet (lehet fedezni 5 méteres kerti szegély). 【Prémium Anyag】 : A virágágyás szegély készült gyakorlati PP műanyag, nem habzó, nem peeling, nincs korrózió, nagy szívósság, valamint az a hatása, igazi rock formáció. 【Biztosítóberendezés groove design】 : A kerti szegély határon célja a biztosítóberendezés barázdák, egyszerűen csatlakoztathatja minden része együtt.Akkor hozzon létre egy elegáns, kifinomult megjelenést a kertben a növények, anélkül, hogy a sok erőfeszítés.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik