• Újszülött
SLATIOM 10-70m 1/4 Zöld Kert Öntözés Öntözés Tömlő Vizet Mikro Cső Csepegtető Cső a Irrgation Rendszer 4/7mm Tömlő (Szín : 20m)

SLATIOM 10-70m 1/4 Zöld Kert Öntözés Öntözés Tömlő Vizet Mikro Cső Csepegtető Cső a Irrgation Rendszer 4/7mm Tömlő (Szín : 20m)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1Használja, mint a fő vonal, egy kis Csepegtető öntözőrendszer, vagy ágat a nagyobb 1/2" Csepegtető cső mikro -, öntözőrendszer. RUGALMAS : piacvezető a rugalmasság lehetővé teszi a szűkebb fordul kevesebb könyök gyors, egyszerű telepítés, a kert, virág-ágy, talajtakaró vagy más parkosított területen. HASZNÁLAT : Tökéletes az öntözést, a konyhakert, vegyes ültetés ágy, virág ládák, konténerek, cserjék, fák, sűrű ültetés területeken.Ferde kapcsolat megakadályozza, hogy a tömlő csavarodás,Forgó csatlakozó tengely megáll tömlő twisiting.Könnyű összeszerelés,Szabadon Álló, Masszív Kialakítás.Használja, mint a fő vonal, egy kis Csepegtető öntözőrendszer, vagy ágat a nagyobb 1/2" Csepegtető cső mikro -, öntözőrendszer. RUGALMAS : piacvezető a rugalmasság lehetővé teszi a szűkebb fordul kevesebb könyök gyors, egyszerű telepítés, a kert, virág-ágy, talajtakaró vagy más parkosított területen. HASZNÁLAT : Tökéletes az öntözést, a konyhakert, vegyes ültetés ágy, virág ládák, konténerek, cserjék, fák, sűrű ültetés területeken.Ferde kapcsolat megakadályozza, hogy a tömlő csavarodás,Forgó csatlakozó tengely megáll tömlő twisiting.Könnyű összeszerelés,Szabadon Álló, Masszív Kialakítás.Használja, mint a fő vonal, egy kis Csepegtető öntözőrendszer, vagy ágat a nagyobb 1/2" Csepegtető cső mikro -, öntözőrendszer. RUGALMAS : piacvezető a rugalmasság lehetővé teszi a szűkebb fordul kevesebb könyök gyors, egyszerű telepítés, a kert, virág-ágy, talajtakaró vagy más parkosított területen. HASZNÁLAT : Tökéletes az öntözést, a konyhakert, vegyes ültetés ágy, virág ládák, konténerek, cserjék, fák, sűrű ültetés területeken.Ferde kapcsolat megakadályozza, hogy a tömlő csavarodás,Forgó csatlakozó tengely megáll tömlő twisiting.Könnyű összeszerelés,Szabadon Álló, Masszív Kialakítás.Műszaki adatok : Neve : 10-70m 1/4" Zöld Kert Öntözés Öntözés Hose Material : Műanyag, PVC, Méret : 1/4" (belső átm. 4mm) Vastagsága : 1,1 mm Szín : Green Notes : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színes o az elem lehet, b kissé más a színe, ami mutatta a képeket. Kérlek, bocsáss meg 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.Kérem, Engedje meg, 1-3 cm Különbségek Miatt Kézi Mérés.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik