• Újszülött
1 Darab Fél Foga 304 Rozsdamentes Acél Halszem Villámot, Emelő Gyűrű Combo Kit 14x110mm (+M14 Emelő Dió), a Gépészeti Aknák.

1 Darab Fél Foga 304 Rozsdamentes Acél Halszem Villámot, Emelő Gyűrű Combo Kit 14x110mm (+M14 Emelő Dió), a Gépészeti Aknák.

HUF 4410.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✅Anyag : Készült 304-es rozsdamentes acél, korrózióálló, rozsda-mentes, nagy szilárdságú, nem deformálódik; ✅Jellemzők : Halszem gyűrűk lyukba csavar, nem könnyen csúszik, nem csavarokat, sokkal kényelmesebb a használata;. ✅ Teljesítmény : A csavar használható az anyag vezetékes, csavart, a megfelelő objektumot, majd gyorsan meghúzni;. ✅ Széles körű felhasználása : általánosan használt szelepek, elektromos berendezés, dekoráció építési, gépészeti berendezések, háztartási gépek, digitális termékek, stb. ✅ Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen. ✅Anyag : Készült 304-es rozsdamentes acél, korrózióálló, rozsda-mentes, nagy szilárdságú, nem deformálódik;. ✅Jellemzők : Halszem gyűrűk lyukba csavar, nem könnyen csúszik, nem csavarokat, sokkal kényelmesebb a használata;. ✅ Teljesítmény : A csavar használható az anyag vezetékes, csavart, a megfelelő objektumot, majd gyorsan meghúzni;. ✅ Széles körű felhasználása : általánosan használt szelepek, elektromos berendezés, dekoráció építési, gépészeti berendezések, háztartási gépek, digitális termékek, stb. ✅ Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen.Termék leírás ✅Anyag : 304-es rozsdamentes acél, korrózióvédelem, rozsda ellenállás, nagy szilárdságú, nem deformálódik; ✅Jellemzők : Halszem gyűrűk lyukba csavar, nem könnyen csúszik, nem csavarokat, sokkal kényelmesebb a használata; ✅ Teljesítmény : A csavar használható az anyag vezetékes, csavart, a megfelelő objektumot, majd gyorsan meghúzni; ✅ Széles körű felhasználása : általánosan használt szelepek, elektromos berendezés, dekoráció építési, gépészeti berendezések, háztartási gépek, digitális termékek, stb.Megjegyzések : 1. Mivel a különbség a különböző monitorok, a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet.Lehetővé teszi, 1-3mm hiba, Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik