• Újszülött
Konyhai eszköz Állvány, Könnyű Telepítés Tartós Konyhai eszköz Birtokosa Forgatható Rozsdamentes Acél Otthon (Rose Gold)

Konyhai eszköz Állvány, Könnyű Telepítés Tartós Konyhai eszköz Birtokosa Forgatható Rozsdamentes Acél Otthon (Rose Gold)

HUF 4214.70
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

ROZSDAMENTES ACÉL ANYAGA : Készült 304-es rozsdamentes acél, ez forgatható állvány tartós, rozsda bizonyíték, nem könnyen deformálódik, valamint a hosszú élettartamotNEHÉZ BÁZIS : A nehéz alapja ez a forgatható állvány biztosítja a hosszú távú használat, jobb stabilitás nélkül összeomlik, amikor forgatni.GYÖNYÖRŰ MEGJELENÉS : Ez a forgatható állvány van egy vonzó megjelenés, így a legtöbb hely maradjon a konyhában rendetlenség ingyenes.KONYHAI eszköz ÁLL : Ez a forgatható állvány tárol konyhai eszközök, például a lapátot, gyümölcs, kés, kanál, stb. így hozzáférést, valamint tároló kényelmesebb.KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : A közgyűlés módszer a konyhában állni, nagyon egyszerű, s könnyen lehet teljes a közgyűlés lépéseket. KONYHAI eszköz ÁLL : Ez a forgatható állvány tárol konyhai eszközök, például a lapátot, gyümölcs, kés, kanál, stb. így hozzáférést, valamint tároló kényelmesebb. NEHÉZ BÁZIS : A nehéz alapja ez a forgatható állvány biztosítja a hosszú távú használat, jobb stabilitás nélkül összeomlik, amikor forgatni. ROZSDAMENTES ACÉL ANYAGA : Készült 304-es rozsdamentes acél, ez forgatható állvány tartós, rozsda bizonyíték, nem könnyen deformálódik, valamint a hosszú élettartamot. GYÖNYÖRŰ MEGJELENÉS : Ez a forgatható állvány van egy vonzó megjelenés, így a legtöbb hely maradjon a konyhában rendetlenség ingyenes. KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : A közgyűlés módszer a konyhában állni, nagyon egyszerű, s könnyen lehet teljes a közgyűlés lépéseket.Specifikáció : Elem Típus : Konyhai eszköz Stand Material : 304 rozsdamentes steel Weight : Kb.8 oz Package Lista : 1 x Konyhai eszköz Álljon.

Főbb jellemzők

Item Type:
Kitchen Utensil Stand
Material:
304 stainless steel
Weight:
Approx. 874g / 30.8oz
Package List:
1 x Kitchen Utensil Stand:

A vevőknek is tetszik