• Újszülött
Jopwkuin Rizs Konténer, Műanyag Multi Használja Gabona Vödör Légmentes Bizonyíték Átlátszó Fedelet, Kényelmes nyílik Bab(Fehér)

Jopwkuin Rizs Konténer, Műanyag Multi Használja Gabona Vödör Légmentes Bizonyíték Átlátszó Fedelet, Kényelmes nyílik Bab(Fehér)

HUF 3689.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

FŐ ALKALMAZÁS : A vödör körben használják a tárolás konyhai, illetve ömlesztett élelmiszerekVastag átlátszó anyag, meg tudja védeni étel, a fény.TRANSPARTENT terjed ki : a borítón A vödör átlátszó, hogy nyomon tudja követni az élelmiszer feltételek gyorsan, kényelmesen.JÓ SZIGETELÉS : A fedél fel van szerelve egy tömítő gyűrű elkülöníteni levegő biztosítása, a szárítás étel.PP ANYAGA : Készült prémium PP anyag, a vödör BPA mentes, erős, masszív, ütésálló, hosszú távú használatra.Széles KÖRBEN HASZNÁLJÁK : Ez a vödör lehet használni, nem csak a rizs, hanem tárolására mindenféle száraz élelmiszer, mint például a gabona, liszt, dió, bab, amelyek megfelelnek az ön igényeinek a konyhában.Szolgáltatás : 1. FŐ ALKALMAZÁS : A vödör körben használják a tárolás konyhai, illetve ömlesztett élelmiszerek.Vastag átlátszó anyag, meg tudja védeni étel, a fény. TRANSPARTENT terjed ki : a borítón A vödör átlátszó, hogy nyomon tudja követni az élelmiszer feltételek gyorsan, kényelmesen. JÓ SZIGETELÉS : A fedél fel van szerelve egy tömítő gyűrű elkülöníteni levegő biztosítása, a szárítás étel. PP ANYAGA : Készült prémium PP anyag, a vödör BPA mentes, erős, masszív, ütésálló, hosszú távú használatra. Széles KÖRBEN HASZNÁLJÁK : Ez a vödör lehet használni, nem csak a rizs, hanem tárolására mindenféle száraz élelmiszer, mint például a gabona, liszt, dió, bab, amelyek megfelelnek az ön igényeinek a konyhában.Specifikáció : Elem Típus : Műanyag Rizs Vödör Anyaga : ABS, PP, Fém Súly : Kb.4 oz Csomag Lista : 1 x Műanyag Rizs Bucket1 x Tálat.

Főbb jellemzők

Item Type:
Plastic Rice Bucket
Material:
ABS, PP, Metal
Weight:
Approx. 1371 g / 48.4 oz
Package List:
1 x Plastic Rice Bucket:
1 x Rice Bowl :

A vevőknek is tetszik