• Újszülött
Évjárat Arany Serleget, 2db Európai Magas Minőségű Arany Serleg Retro Dísz Utazás Dekoráció Otthon Gyűjtemény (Tök Arany)

Évjárat Arany Serleget, 2db Európai Magas Minőségű Arany Serleg Retro Dísz Utazás Dekoráció Otthon Gyűjtemény (Tök Arany)

HUF 2817.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Magas Minőségű Fém Anyag】 : Arany Bor pohár kiváló minőségű fém alapanyag, professzionális gyártási, polírozás folyamat tartja fényes, tartós, minden alkatrész kerek, fényes, használata biztonságos 【Vintage Stílusú】 : A vintage stílusú gyönyörű borospohár úgy néz ki, elegáns, klasszikus.Tartja a bor a pohár érzi magát, mint újra a középkorban, a részt vevő egy nagy buli. 【Kompakt, Hordozható】 : Méret miatt 4.7 a hordozható kialakítás könnyen hordozható, mikor utazik.Arany Kehely Serleg lehet használni, mint a bor, pohár vagy csésze tea, retro dekoráció, valamint gyűjtemény. 【Ideális Ajándék】 : Egy jó ajándék barátok, akkor adja meg a anya, nagymama, barátnő, vagy az apja.Arany serleg alkalmas, mint a szociális ajándék a sok közül .Például egy esküvő, házavató, stb. 【Széles körű Alkalmazását】 : Gyönyörű kivitelezés, élethű részleteket, fényes , textúra, kényelmes kapcsolatot.A tökéletes gyűjtemény, lehet használni, mint az ivás edények, kiváló dekoráció konyha, otthon, vagy a bárban.Szolgáltatás : 1. [Gyönyörű Kivitelezés] Gyönyörű kivitelezés, élethű részleteket, fényes , textúra, kényelmes touch2. [Kompakt, Hordozható] A hordozható méretű, könnyen hordozható, mikor utazik.Ezt fel lehet használni, mint a bor, pohár vagy csésze tea, dekoráció, valamint collection3. [Mint egy Dísz] A gyűjtemény tökéletes, lehet használni, mint az ivás konyhafelszerelés, mint kiváló dekoráció, ők pedig biztosan a legjobb encountered4. A [Biztonság] Minden alkatrész kerek, fényes, hogy ne fájjon kezét, vagy mouth5. [Tökéletes Ajándék A jó ajándék barátok, akkor adja meg a anya, nagymama, barátnőd, vagy father Specification : Elem Típus : Goblet Material : Metal Product Használata : Ajándékok, Bor Sets Size : Kb.7 in Package Listája : 2 x Goblet Note : Kérjük, hogy 0-tól 2 cm-es hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

Főbb jellemzők

Item Type:
Goblet
Material:
Metal
Product Use:
Gifts, Wine Sets
Size:
Approx. 4.2 x 6.8cm / 1.7 x 2.7in
Package List:
2 x Goblet:
Note:
Please allow 0 to 2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

A vevőknek is tetszik