• Újszülött
Hillside-Kit flaskád Likőrt 8 Oz Rozsdamentes Acél, szivárgásmentes a Tölcsér Flaska szett férfiak lombik nők flaska szett (Fekete-Ezüst)

Hillside-Kit flaskád Likőrt 8 Oz Rozsdamentes Acél, szivárgásmentes a Tölcsér Flaska szett férfiak lombik nők flaska szett (Fekete-Ezüst)

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Kiváló MINŐSÉGŰ&BIZTONSÁGI】Domboldalon-Kit Zsebében Lombikban készült élelmiszer minőségű rozsdamentes acél,nem rozsdásodnak 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ MINDENNAPI】 Domboldalon-Kit Ital Lombik tölcsér szett egy tölcsér,könnyen töltse fel drinkings, hogy tetszik.Az ivás flaska van csavaros kupakkal csatlakoztassa a lézer weleded fémkart, biztosítja a maximális szivárgás megelőzése, miközben megakadályozza kap veszteség. 【GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉK】Domboldalon-Szett Férfiak/Nők inni Lombik egy tökéletes Ajándék, vagy a barátok, akik szeretnek Inni. 【KAPACITÁS MÉRET】Domboldalon-Kit lombik Tartja, 8 dl folyadék.Egy kéz méretét,akkor tegye bele a póló, vagy a farmer zsebében,vagy helyezze be a hátizsák vagy táska. 【ÜGYFÉLSZOLGÁLAT】A tapasztalat, hogy a termékek a törekvés.Nem baj, VISSZA a PÉNZT, ha nem elégedett a termékkel.Biztosítunk 30 nap visszaküldési szolgáltatás. 【Kiváló MINŐSÉGŰ&BIZTONSÁGI】Domboldalon-Kit Lombik karkötő készült élelmiszer minőségű rozsdamentes acél, nem rozsdásodnak.Ez a Lövés Lombik Karperec Erős szóval még te le nem törik.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik