• Újszülött
JAHH Északi Szilikon Táblázat Hőszigetelő Alátét Anti-forró pad Tál pad Háztartási Konyhai Tányér Tányér Alátét Jogosultja (Szín :

JAHH Északi Szilikon Táblázat Hőszigetelő Alátét Anti-forró pad Tál pad Háztartási Konyhai Tányér Tányér Alátét Jogosultja (Szín :

HUF 23052.60
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1 Az alátét anyaga szilikon. Lakberendezési teszi minden étkezés több szertartásos. Jó hőszigetelés, hogy megvédje az asztalra. 4, kopásálló, csúszásmentes, könnyen tisztítható. Könnyen tárolható, hogy a konyha több rendet. Az alátét anyaga szilikon. Lakberendezési teszi minden étkezés több szertartásos. Jó hőszigetelés, hogy megvédje az asztalra. 4, kopásálló, csúszásmentes, könnyen tisztítható. Könnyen tárolható, hogy a konyha több rendet. Az alátét anyaga szilikon. Lakberendezési teszi minden étkezés több szertartásos. Jó hőszigetelés, hogy megvédje az asztalra.4, kopásálló, csúszásmentes, könnyen tisztítható. Könnyen tárolható, hogy a konyha több rendet.Specifikáció : Anyag : Silicone Color : piros, sárga, zöld, szürke, black Size : 18*18cm Package Tartalmazza : Szigetelés pad × 2(Kizárja a más tartozék bemutatók a képeket.)megjegyzések : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-2 cm-es hiba. A különböző számítógép képernyőjén megjelenik , a tényleges színek kissé eltérhetnek a kép.Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő-beállítások, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt kézi mérések.A csomag tartalmazza a fő terméket csak.

Főbb jellemzők

Material:
Silicone
Color:
red, yellow, green, gray, black
Size:
18*18cm
Package Included:
Insulation pad × 2:
(Excludes other accessory demos in pictures.):
notes:
1. Due to manual measurement, please allow 1-2 cm error.:
2. Due to different computer screen and display , the actual color may be slightly different from the picture.:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

A vevőknek is tetszik