• Újszülött
XIONGGG Alatt Mosogató Szekrény Szervező 2 Tier Csúszó Tároló Fiók Húzza Ki a Szervező Polc Jogosultja Emeleten Konyha Pulton Tároló Kosár

XIONGGG Alatt Mosogató Szekrény Szervező 2 Tier Csúszó Tároló Fiók Húzza Ki a Szervező Polc Jogosultja Emeleten Konyha Pulton Tároló Kosár

HUF 8009.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

* Robusztus Kialakítás : van egy szilárd, stabil fém szerkezet, valamint a felület festett korróziógátló kezelés, amely könnyen törölje le tisztaA fém szerkezet biztosítja a tartósságot, a termék Mérete : 39x 41x 24cm. * Fiókban Design : A fiókban lehet tolni, aztán húzta simán, a fiókot, a szellőző -, a látás széles.Ez csúsztassa ki könnyen elvesznek, de tedd cikkek kényelmesen, gyorsan.A szilikon láb pad alján megakadályozhatja, hogy csúszik.[fiókban design] push and pull simán, kényelmes, gyors, hogy vegye meg a helyet cikkek; szilikon láb pad alján megakadályozhatja, hogy csúszik. * Többszintű Polcok Megoldás : a húzd ki két rétegű csúszó polcon két polcain széles nyílt térbe, Tökéletes egy fűszertartó, fazekak, lábasok, edények, sütés lap, tisztítása, valamint a fürdő kellékek, törölköző, vagy bármi mást, akkor szükség lehet, ami azt jelenti, hogy végre declutter a haza-beleértve a több mint pult alatt vagy mosogató. * Csúszó Kosár Szervező : Adja sokoldalú tároló kompakt terek tartani készletek essentials szépen tárolt, a konyhában, fürdőszobában, irodában stb. * Könnyű Szerelés : Összeszerelés a tároló kosár beállítás nagyon egyszerű, a mellékelt utasításokat, majd a hardver.Csak 10 perc, hogy állítsa be a tároló kosár. * Robusztus Kialakítás : van egy szilárd, stabil fém szerkezet, valamint a felület festett korróziógátló kezelés, amely könnyen törölje le tiszta.A fém szerkezet biztosítja a tartósságot, a termék Mérete : 39x 41x 24cm. * Fiókban Design : A fiókban lehet tolni, aztán húzta simán, a fiókot, a szellőző -, a látás széles.Ez csúsztassa ki könnyen elvesznek, de tedd cikkek kényelmesen, gyorsan.A szilikon láb pad alján megakadályozhatja, hogy csúszik.[fiókban design] push and pull simán, kényelmes, gyors, hogy vegye meg a helyet cikkek; szilikon láb pad alján megakadályozhatja, hogy csúszik. * Többszintű Polcok Megoldás : a húzd ki két rétegű csúszó polcon két polcain széles nyílt térbe, Tökéletes egy fűszertartó, fazekak, lábasok, edények, sütés lap, tisztítása, valamint a fürdő kellékek, törölköző, vagy bármi mást, akkor szükség lehet, ami azt jelenti, hogy végre declutter a haza-beleértve a több mint pult alatt vagy mosogató.

Főbb jellemzők

Name:
Sliding Sink Shelf
Material:
iron + polyester paint
Color:
white
Size:
39x 41x 24cm
Package weight:
about 3kg
Features:
1. Stable structure:
sturdy and durable carbon steel material, not easy to rust, and the grid-like design is ventilated and breathable.
2. Thoughtful design:
PET anti-skid pad is used at the bottom to prevent it from sliding or scratching the countertop surface.
3. Drawer design:
smooth sliding, smooth double-layer sliding rails ensure smooth sliding without jamming, and convenient and quick access to items.
4. Multi-purpose:
It not only can be used as a spice rack, but also towel rack, desktop small bookshelf, office file rack, toiletries storage rack and so on, very suitable for your kitchen cabinet, sink, countertop, bathroom, bedroom and study.
Note:
1. All dimensions are manually measured, there may be an error of 1-3cm.:
2. If you have any questions, please contact us and we will solve it for you as soon as possible. :

A vevőknek is tetszik