• Újszülött
TJLSS Konyha Tároló Fűszer Üvegek, a Palackok,Sokoldalú Szekrény Szervező a Konyhában a Hozzávalókat, Fűszerek (Szín : B)

TJLSS Konyha Tároló Fűszer Üvegek, a Palackok,Sokoldalú Szekrény Szervező a Konyhában a Hozzávalókat, Fűszerek (Szín : B)

HUF 2304.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★ A fűszerezés doboz test anyaga kiváló minőségű PP anyag, amely átlátható, világos, első pillantásra ★ A felső rétegben szabad tárolni, szójaszósz, bor, egyéb szószok több, kényelmes a használata, valamint a költség-hatékony. ★ Double-layer fűszerezés rack, a felső réteg lehet helyezni, hogy növelje a tárhelyet. ★ Multi-function Kényelmes, Könnyű szétszedni, tiszta. ★ Minden fűszerezés üveggel van szerelve egy külön kanál, tiszta, nem könnyű illata. ★ A fűszerezés doboz test anyaga kiváló minőségű PP anyag, amely átlátható, világos, első pillantásra. ★ A felső rétegben szabad tárolni, szójaszósz, bor, egyéb szószok több, kényelmes a használata, valamint a költség-hatékony. ★ Double-layer fűszerezés rack, a felső réteg lehet helyezni, hogy növelje a tárhelyet. ★ Multi-function Kényelmes, Könnyű szétszedni, tiszta. ★ Minden fűszerezés üveggel van szerelve egy külön kanál, tiszta, nem könnyű illata.Termék Neve : Cruet Material : Plastic Applicable hely : kitchen Size : 31.5 CMColor : egyszerű color Uses : lehet, sózzuk, MSG, cukor, egyéb spices Double-réteg fűszerezés rack, a felső réteg lehet helyezni, hogy növelje a tárhelyet.Minden fűszerezés üveggel van szerelve egy külön kanál, tiszta, nem könnyű illata.Anyag : biztonságos, környezetbarát, könnyen tisztítható, durable Applicable emberek : általános public Only eladni fő termékek, nem más termékek.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik