• Újszülött
Csörlő Kötél védőtasak, Univerzális, Fekete Poliészter Tömlő Vezeték Szövőszék Cső Kábel tok 5cm(1.97) Szélessége Kábel Vonal(2M)

Csörlő Kötél védőtasak, Univerzális, Fekete Poliészter Tömlő Vezeték Szövőszék Cső Kábel tok 5cm(1.97) Szélessége Kábel Vonal(2M)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Univerzális Fit]-Univerzális 5 CM szélesség csörlő kötélAlkalmas a legtöbb vontató alkalmazások.Például az off‑road helyreállítási, tengeri, mezőgazdasági, ipari, bányászati. [Magas Minőségű Anyag]-A csörlő Kötél Protector készült magas minőségű poliészter anyag, amely nem kell cserélni, gyakran erős, praktikus, tartós. [Termék function]-Csörlő kötél ujja, egy védőtasak, hogy megakadályozza a túlmelegedést, valamint csúszás.Ez a rugalmas kábel ujja egy nagyszerű eszköz védi a tömlőt a kopás, valamint egymáshoz kapcsolása, tömlők, valamint megakadályozza, kár, hogy a tömlő. [Ideális Csere]-a termékeket gyártani, szoros összhangban a szabvány specifikációit.Közvetlen utódja a régi vagy sérült kábel, védő. [Könnyen Használható]-Közvetlenül cserélje ki a régi vagy sérült kábel, védő.A kis méretű, könnyen be a kesztyűtartóban, zsebében vagy a tool box, stb. ez lehet használni, bármikor, bárhol, de ez sokkal kényelmesebb, hogy működik nálad.Specifikáció : Elem Típus : Csörlő kötél protector Material : Polyester Color : Black Applicable Kötelet, Szélesség : Kb.97 a Vonatkozó Forgatókönyvek : Egyetemes Csomag Lista : 1 x Csörlő Kötél Ujja.

Főbb jellemzők

Item Type:
Winch rope protector
Material:
Polyester
Color:
Black
Applicable Rope Width:
Approx. 5cm/1.97in Applicable Scenarios
Package List:
1 x Winch Rope Sleeve

A vevőknek is tetszik