• Újszülött
Karácsonyi Pet Csirke Sapka Sál 1 Set - Mini Piros, Zöld Mikulás Sapka Sál Xmas Kis Állat Kalap Chin Állítható Pánttal (Fehér)

Karácsonyi Pet Csirke Sapka Sál 1 Set - Mini Piros, Zöld Mikulás Sapka Sál Xmas Kis Állat Kalap Chin Állítható Pánttal (Fehér)

HUF 7875.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【 Anyagok】A Karácsonyi Pet Csirke Kalap készült flitter szövetAlján a kalapot, van egy gyűrű, puha, fehér pihe, mint dekoráció.A mini gyapjú kalap, sál a tyúk készült fonal.A csirke csokornyakkendő készült poliészter szövet Karácsonyi minta.Ezek az anyagok , könnyű súly, nem fakul, kényelmes viselet. 【 Könnyű viselet, vedd le】A Karácsonyi Pet Csirke Kalap van felfegyverez-val egy állítható rugalmas kötelet, akkor nyomja meg a gombot, hogy állítsa be a méretet, hogy illeszkedjen a pet, a kalap rögzíti a pet fejét, nem könnyen fog leesni. 【Karácsonyi Jelmez Csirke】Ezek a csirke játékok tyúkok kifejezetten Karácsonyra.Ők a fesztivál piros, zöld, fehér, colar.A csirke sapka, sál díszített buzdítószöveg a vége.A kis bowties vagy nyomtatott hópehely Santa minta, teljes a Karácsonyi hangulat.Öltöztesd fel a nyájakat ezekkel a csirke tartozékok, hadd élvezze a fesztivál együtt. 【 Javasoljuk,】 Tyúkok, kakasok, a kacsa, a papagáj, a kutyusoknak , így a pet kiemelkedik, de helyes. 【Legjobb Ajándékokat, A Csirkék】Imádnivaló csirke, Karácsonyi jelmez ruhát a baromfi tyúk kacsa vagy liba, amely lehetővé teszi számukra, hogy megosszák a szerelem, a boldogság veled.Ideális Cosplay, buli, fesztivál, dekoráció, fotózás stb. 【 Anyagok】A Karácsonyi Pet Csirke Kalap készült flitter szövet.Alján a kalapot, van egy gyűrű, puha, fehér pihe, mint dekoráció.A mini gyapjú kalap, sál a tyúk készült fonal.A csirke csokornyakkendő készült poliészter szövet Karácsonyi minta.Ezek az anyagok , könnyű súly, nem fakul, kényelmes viselet. 【 Könnyű viselet, vedd le】A Karácsonyi Pet Csirke Kalap van felfegyverez-val egy állítható rugalmas kötelet, akkor nyomja meg a gombot, hogy állítsa be a méretet, hogy illeszkedjen a pet, a kalap rögzíti a pet fejét, nem könnyen fog leesni. 【Karácsonyi Jelmez Csirke】Ezek a csirke játékok tyúkok kifejezetten Karácsonyra.Ők a fesztivál piros, zöld, fehér, colar.A csirke sapka, sál díszített buzdítószöveg a vége.A kis bowties vagy nyomtatott hópehely Santa minta, teljes a Karácsonyi hangulat.Öltöztesd fel a nyájakat ezekkel a csirke tartozékok, hadd élvezze a fesztivál együtt. 【 Javasoljuk,】 Tyúkok, kakasok, a kacsa, a papagáj, a kutyusoknak , így a pet kiemelkedik, de helyes.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik