• Újszülött
MMAWN Végső Kutya Ágy, Ortopéd Memory Foam,Vízálló Bélés, Több Légáteresztő Pamut huzat (S: 5040CM, M: 60 50CM, L: 7060CM) (Méret :

MMAWN Végső Kutya Ágy, Ortopéd Memory Foam,Vízálló Bélés, Több Légáteresztő Pamut huzat (S: 5040CM, M: 60 50CM, L: 7060CM) (Méret :

HUF 13125.60
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❤A luxus pet ágy fel van szerelve egy letisztult, minimalista design biztosítja a legmagasabb szintű kényelmet, a kedvtelésből tartott, A fedelet úgy tervezték, hogy mosható gép, de nem cserélhető, Az ágy mérete : S : 50*40 cm, M : 60* 50 cm, L : 70*60cm ❤ Magas minőségű báránybőr, puha, kényelmes, Oxford szövet, csúszásmentes alsó Oxford szövet, ez a termék a legegyszerűbb, valamint a legjobb minőségű pet élet. ❤Magas minőségű anyagból, puha, nem könnyű bot, hogy megsimogassa a haját, de könnyen használható ecset tisztítási, vastag, meleg, egészséges, nem mérgező, használható minden évszakban, alkalmas minden típusú szobák. ❤Három-dimenziós PP pamut, köztes töltött 2 cm magas-rugalmas, nagy sűrűségű hab pad, az összecsukható nem törnek meg, s tartós. ❤Alkalmas pet design, A rögzített párnát, nem könnyű deformálódott, A mat lehet mosni, gépben mosni, mosakodtam, kényelmes rendszeres tisztítása. ❤A luxus pet ágy fel van szerelve egy letisztult, minimalista design biztosítja a legmagasabb szintű kényelmet, a kedvtelésből tartott, A fedelet úgy tervezték, hogy mosható gép, de nem cserélhető, Az ágy mérete : S : 50*40 cm, M : 60* 50 cm, L : 70*60cm. ❤ Magas minőségű báránybőr, puha, kényelmes, Oxford szövet, csúszásmentes alsó Oxford szövet, ez a termék a legegyszerűbb, valamint a legjobb minőségű pet élet. ❤Magas minőségű anyagból, puha, nem könnyű bot, hogy megsimogassa a haját, de könnyen használható ecset tisztítási, vastag, meleg, egészséges, nem mérgező, használható minden évszakban, alkalmas minden típusú szobák. ❤Három-dimenziós PP pamut, köztes töltött 2 cm magas-rugalmas, nagy sűrűségű hab pad, az összecsukható nem törnek meg, s tartós. ❤Alkalmas pet design, A rögzített párnát, nem könnyű deformálódott, A mat lehet mosni, gépben mosni, mosakodtam, kényelmes rendszeres tisztítása.Név : Pet fészek Anyaga : gyapjú, oxford, három-dimenziós PP pamut, magas-rugalmas szivacs Szín : bézs Mosás módszer : kézi mosás, bozót, mosható Alkalmas : kutya, illetve más állatok Alsó : csúszásmentes Funkciók : Minden évszakban is rendelkezésre állnak, csúszásmentes kialakítása.Méret : 50*40cm(S),60*50cm(M),70*60cm(L).

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik