• Újszülött
Fából készült kutyaház Külső & Belső Időjárásálló Kutya Kennel Kutya Ketrec Aszfalt Tető Kutya Láda a Kicsi Közepes Nagy Kutya Háziállat

Fából készült kutyaház Külső & Belső Időjárásálló Kutya Kennel Kutya Ketrec Aszfalt Tető Kutya Láda a Kicsi Közepes Nagy Kutya Háziállat

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Kabin Stílus Kutya Ház】Ez a kabin stílus nevelt kutya ház egy kis rusztikus mellett a kertben, teraszon, kertben, vagy bent a házban, tökéletes a legtöbb kis-közepes méretű kutya 【Masszív】Készült, kiváló minőségű fa, linóleum tető, vízálló, hőszigetelő, porálló, illetve bevonva környezetbarát vízálló lakk.Naplók, erős, természetes, hogy a szeretett kisállat.Használata miatt a környezetbarát festék, a ketrec vízálló, naptej, UV-rezisztens, valamint a hosszú élettartamot, amely egy meleg otthon, kisállatok. 【Emelt Padló Növeli a Szellőzés & Tartja A Pet Száraz】annak érdekében, hogy megvédje a pet a rossz időjárás, az emelkedett ki a földből biztosítja a jó légáramlás, száraz felületet a kutya. 【Cserélhető Emelet & Könnyű Tisztítás】Kerti kutya ház fel van szerelve egy cserélhető emelet, amíg fel a kezét az alján a kutya ház, könnyedén vegye fel a padlót, ami kényelmes tisztítás. 【Könnyen Összeszerelhető】Kutya ketrec egyszerű eszközök, teljes részből áll, mindegyik rész lepecsételt külön-külön, mind a csavart lyukak vannak kalibrálva, hogy könnyen össze.Csak egy felnőtt fél órán belül kell rakni. 【Kabin Stílus Kutya Ház】Ez a kabin stílus nevelt kutya ház egy kis rusztikus mellett a kertben, teraszon, kertben, vagy bent a házban, tökéletes a legtöbb kis-közepes méretű kutya. 【Masszív】Készült, kiváló minőségű fa, linóleum tető, vízálló, hőszigetelő, porálló, illetve bevonva környezetbarát vízálló lakk.Naplók, erős, természetes, hogy a szeretett kisállat.Használata miatt a környezetbarát festék, a ketrec vízálló, naptej, UV-rezisztens, valamint a hosszú élettartamot, amely egy meleg otthon, kisállatok. 【Emelt Padló Növeli a Szellőzés & Tartja A Pet Száraz】annak érdekében, hogy megvédje a pet a rossz időjárás, az emelkedett ki a földből biztosítja a jó légáramlás, száraz felületet a kutya. 【Cserélhető Emelet & Könnyű Tisztítás】Kerti kutya ház fel van szerelve egy cserélhető emelet, amíg fel a kezét az alján a kutya ház, könnyedén vegye fel a padlót, ami kényelmes tisztítás. 【Könnyen Összeszerelhető】Kutya ketrec egyszerű eszközök, teljes részből áll, mindegyik rész lepecsételt külön-külön, mind a csavart lyukak vannak kalibrálva, hogy könnyen össze.

Főbb jellemzők

- Material:
wood
- Overall Dimension:
S:
73 x 91 x 70cm/28.7 x 35.8 x 27.5inch
M:
83 x 105 x 80cm/32.6 x 41.3 x 31.4inch
XL:
104 x 131 x 100cm/40.9 x 51.6 x 39.3inch
XXL:
126 x 169 x 130cm/49.6 x 66.5 x 51.2inch
★ Package Include:
1 x Wooden Dog House:
★ Warm Tips:
- We only sell outdoor pet shelters, do not include other props in the pictures.:
- Color is caused by different settings of camera, shooting light source and computer. Actual color may vary from picture. Please refer to the actual product, but this is not a quality issue.:
- Please allow the measurement data to deviate slightly. There may be a deviation of 1~2cm, please refer to the actual product. Beg for forgiveness. :

A vevőknek is tetszik