• Újszülött
Gaoye Kék Fény Blokkoló Szemüveges Nő/Férfi Divat Kerek Üzembe Keret UV-Ray Szűrő Számítógépes Játékok Szemüveg (3 darabos, Fekete+Rózsaszín+Átlátszó)

Gaoye Kék Fény Blokkoló Szemüveges Nő/Férfi Divat Kerek Üzembe Keret UV-Ray Szűrő Számítógépes Játékok Szemüveg (3 darabos, Fekete+Rózsaszín+Átlátszó)

HUF 1799.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Anti Kék Fény Szemüveg] Kék fény-blokkoló, a lencse UV400 segíteni blokk 99% - a káros blu ray & UVA/UVB, ami kell, tv, videó, számítógép, telefon vagy egyéb digitális kijelzőCsökkenti a szem megerőltetése, fejfájás(migrén), vakító, száraz szem, védje a szemét, majd segít jobban aludni. [Könnyű TR90&Fém Keret] Rendkívül tartós, szuper könnyű, alig érzi a jelenlétét, alkalmas viselet a hosszú idő.Aranyos retro kerek stílus, az is nagyszerű ajándék ötlet. [Rugalmas Rugós Zsanér Design] Alkalmas minden arc fajta.A tavaszi lábát bővíthető akár 15°, ami csökkenti a szorította a poharat, hogy a fejét.Jó védelmet biztosít az arcát. [Anti Fényvisszaverő HD Lencse] karcálló, nem vényköteles.Borostyán árnyalat, közel a tiszta lencse, nincs színkülönbség. [Gondtalan Vásárlási] Bármilyen probléma a eyewears, csak lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül megoldani a problémát, amíg nem teljesülnek.Nincs kockázat, hogy próbálja ki.GAOYE prémium blue ray vágott lencse biztosítja a szemed, anti digitális terhelését a filmvásznon, így A jobb munka, jobb élet hozza élvezetét digitális életét.Mit Kap A Gaoye szemüveg?. √ Blue ray blokkoló az Amerikai HEV-Adszorbeálódik szubsztrát abszorpciós technológia, Gaoye objektívek képesek elnyelni 95% - át magas energiájú kék fény. Anti-Blu-ray Lencsék hasznosítani különleges U. aljzat feldolgozási technológia védi a szemet az ultraibolya sugárzás. √ Tiszta lencse . A lencse készült a teljesen átlátszó alap, anélkül, hogy a pigment, miközben a magas fényáteresztés.Kevesebb, fényvisszaverő,nem befolyásolja az olvasás, szinte nincs színkülönbség.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik